Jobb kezével görcsösen az asztal sarkát markolta, míg a lába szinte folyamatosan mozgott, topogott Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, miközben a védelmi miniszterével beszélt csütörtökön – szemlézi a Telex.hu.

Újabb felvétel került elő Putyinról, ami alapján mindenki azt találgatja, milyen betegségben szenvedhet

A felvétel hamar elkezdett terjedni a nemzetközi médiában, és szakértők megszólaltatásával azt pedzegetik, hogy milyen betegség áll Putyin zavart viselkedésének hátterében.

Bár a Kreml közlése szerint a két fél azért találkozott, hogy megvitassák Oroszország katonai stratégiáját Mariupolban, a felvételen az elhangzottak mellett az elnök keze és lába is érdekes.

Putyin egészségi állapotáról a háború kezdete óta jelennek meg különböző találgatások. Pár hete Louise Mensch, az Egyesült Királyság korábbi parlamenti képviselője már tudni vélte, hogy az orosz elnök Parkinson-kórban szenved, míg más azt feltételezi, hogy pajzsmirigyrákja van.

A Proekt nevű független orosz oknyomozó lap szerint a moszkvai Központi Klinikai Kórház pajzsmirigyrákra szakosodott sebésze, Jevgenyij Szelivanov legalább 35 alkalommal repült az orosz vezetőhöz a fekete-tengeri üdülőhelyre, Szocsiba 2016 és 2020 között, míg 59 alkalommal fül-orr-gégész szakorvosnál járt Putyin.

Mások arról írnak, hogy Putyin „felpuffadtnak” és „legyengültnek” tűnik a közelmúltbeli nyilvános szerepléseken.

A Kreml ugyanakkor többször is cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint Putyin beteg lenne.

Korábban is voltak már egyébként hasonló találgatások. Például 2020 októberében a Sun moszkvai forrásokra hivatkozva arról írt, hogy betegsége miatt 2021 elején lemondhat az elnöki posztról Putyin. Mint látjuk 2022 áprilisában, nem jött be ez a jóslat.

Forrás: Telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ó a pohoska már csavarhatja a zsebkendőjét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Felesleges találgatni ! Egyértelműen látszik , hogy megbomlott az elméje ! Ez az "én" mindenki felett velejárója !
teuton
@ómió: En arrol tudok, hogy a pohos pincsijet rendeli rendszeresen magahoz... Az orszagot pedig soha többe nem fogja elhagyni, mert mint haborus bünösre az egesz vilagon elfogatoparancs van ellene ervenyben. Nem szamit, hamarosan lelep, 2 meterrel a föld ala...
ómió
@teuton: Arról "lemaradtál", hogy Böszme efftársad idejében a Szemkilövetőhegyi, zsidóktól zabrált villába volt Putyin "családilag" meghívva és ott Totó kutyival "vállvetve" efftársilag körbenyalva, vagy mindezt efftársilag csak simán elhazudnád? Putyin meg kb. akkor lesz majd "háborús bűnös", amikor amcsi elnökök sora is, akik agresszorként "nagyot alkottak"! Addig meg csak álmodozzál nyugodtan, ahogy április 3. előtt is!
teuton
@ómió: Analfabetakkal nem lehet vitazni! Ha az a villa törvenytelen modon került magantulajdonba, akkor miert nem lett az elmuölt 12 evben elveve? Esetleg annak olvass utana, hogy a Köver szülei hogyan szereztek az inagtlanjukat? Ja, te olvasni nem tudsz...
Putyin ezeleött 1ß-15 evvekl meg vilagpolgar volt, aztan atvedlett diktatorba, aki a Szovjetuniot akarja ujraeleszteni, de helyette gazdasagilag es politikailag rombadontönti.
Amerikai elnök ellen eddig nem indult eljaras, viszont Putyin es a többi ellen igen, söt az oroszokat kizartak az ENSZ emberjogi bizottsagabol. A hasonlo haborus diktatorok pedig nyomorultul vegeztek, nezz utana, mi törtent a nemet, afrikai vagy ujabban szerb haborus bünösökkel! Persze aki analfabeta...
ómió
@teuton: Hát, ha már így az analfabetizmusodra hivatkozol, megpróbálom "szájbarágósan" mondani. Miért nem lett Böszme vezéretek zabrált villája elvéve? Hát, az "efftársi jogállamiság honi örökérvényű diadala" miatt! Azért, mert az efftársak felelősségre vonását, Sólyom efftársék vétója okán sem a Zétényi-Takács törvénnyel, sem pedig Brüsszel vétója miatt az igazságszolgáltatás bolsevikoktól való megtisztításával nem lehetett elvégezni! Máig se! A bolsevik rablás máig is "szent és sérthetetlen", azért felelősségre senkit nem lehetett vonni! "Vágható"? Azt, azért, még meghazudhatnád nekünk, Kövérék hogyan szerezték ingatlanjukat! "Diktátorba" meg mindig "az vedlik át", akit a posztkomcsi fajtád annak hazudik! Az meg, hogy Zelenszki efftársatok az orosz figyelmeztetések ellenére, hivatalos csatlakozás nélkül, sunyi módon próbálta a NATO-t Ukrajnába telepíteni (az oroszok gyomrába!), sőt, az orosz kisebbségét szó szerint még irtotta is, ugye, maga a "demoktatikus smafu"!? És, amúgy, "lécci", taglald már, "okulásul", miért nem agresszor az országok sorát a neki nemtetszés miatt megtámadó Amerika és, ugyanakkor, miért agresszor a "csak" Ukrajnát az előzőek miatt megtámadó Oroszország (Putyin)!? Ez mindjárt a "háborús bűnösségre" is magyarázatot adhatna! Gondolkodásképtelenséged esetén, persze, tekintsd ezt a kérdést le sem írottnak!
teuton
@ómió: Analfabetakkal nem erdemes vitatkozni, különösen akkor nem, ha hülyek is. Hal az analfabeta olvasni tudna, akkor elolvashatna mit "dolgozott" Orban Gyözö efftars es Orban Gyözöne efftarsnö... meg a Köverek hogyan szereztek az ingatlant...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.