A nyomozás legfrissebb adatai szerint családirtásra készült a New Yorkban élő magyar származású nő gyilkosa. Az elkövetőt bosszú és szerelmi csalódás motiválta.

Az egész családját le akarták mészárolni a New Yorkban élő magyar nőnek

Fotó: Twitter

Korábban volt egy rövid viszonya az asszonnyal, ám egy házfelújítás közben összevesztek. A gyilkos üzenetet is küldött a férjnek a gyilkosság után: A feleséged néhány évvel ezelőtt börtönbe küldött... Visszatértem. Az egész családod következik!

Saját magát is súlyosan megsebesítette a gyilkosság közben az a férfi, aki a halottkém vizsgálata szerint elvágta az 51 éves magyar származású családanya, Orsolya G. torkát. A bűntett gyanúsítottja, David Bonola ezután még 56 alkalommal szurkálta meg a nő testét, majd levágta a bal felkarját is. Ekkor sérült meg a tettes bal keze, olyan mély, vágott sebet ejtett rajta, hogy az orvosok bekötötték ugyan a sebét, de műtétet javasoltak a gyógyuláshoz. Ezt azonban már New York állam Rikers szigeti börtönének kórházában fogják elvégezni, hiszen a férfit öt nappal a gyilkosság után elfogta a rendőrség.

A nyomozás további részleteit a Blikk.hu cikkében olvashatják. 

Forrás: Blikkhu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@KisTehen: Ezt miből szűrted le? Elolvastad egyáltalán a cikket, vagy csak kamuzol mint általában?
Yoda69
@KisTehen: Idezet a cikkbol:
David Bonola a ház festése közben ismerkedett meg a nővel, vallomásában azt állította, viszonyuk is volt. A család ismerősei szerint ez hazugság, az viszont tény, hogy az előre kifizetett, ám rosszul elvégzett munka miatt Orsolya feljelentette a férfit, aki emiatt - plusz más jogsértések büntetéseként - hosszú hónapokra börtönbe került. Szabadulása után valószínűleg figyelte a családot, tudhatta, hogy húsvétkor a férj és a nagyobbik fiú elutazott. 2022 április 16-án megleste a nőt, és hajnali egy óra körül bement utána a házba. Levitte az alagsorba, ahol elvágta a áldozata nyakát majd dühében össze-vissza szurkálta a haldokló asszonyt, majd betette az alagsorban talált sporttáskába.

Fura hogy neked ebbol az jon le, hogy "nem bírt nemet mondani a puncijának"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.