Santa Fe megye helyi hivatala nyilvánosságra hozta az ominózus felvételt. 

Tavaly októberben történt a tragikus baleset, amelyben egy jelenetet próbáló Alec Baldwin kezében elsült a kellékpisztoly, és halálosan megsebesítette az operatőrt. 

Itt a videófelvétel Alec Baldwin halálos lövése előtti pillanatokról

Fotó: Santa Fe County Sheriff's Office / AFP

A most kiadott videóban látszik, ahogy Baldwin a jelenet próbájaként kétszer előkapja a fegyvert és előre szegezi. Vélhetőleg a következő ilyen előrántáskor történt a tragédia, azt azonban értelemszerűen levágták a kiadott felvételről.

A seriffi hivatal ugyanakkor közölte, hogy büntetőeljárás ezek alapján nem, csak további vizsgálatok után indítható, a meglévő anyagokat csak azért adták ki, mert a média többször kérte, hogy kegyen nyilvános, hogy milyen anyagok alapján zajlik az üggyel kapcsolatos nyomozás.

A Rust forgatásán elsült fegyverben vaktöltény helyett valószínűsíthetően éles lőszer volt, a nyomozás azt is vizsgálja, hogy hogy került ilyen lőszer a kellékpisztolyba, illetve egyáltalán a forgatásra, valamint hogy kinek a felelőssége, hogy nem vették észre, hogy a kellékfegyverbe töltött lőszer éles. Azt már lehet tudni, hogy a film fegyvermestere, Hannah Gutierrez-Reedtöltötte meg és ellenőrizte a fegyvert, ami ez után Dave Halls első rendezőasszisztens kezéből került Baldwinhoz, Halls a protokollnak megfelelően jelezte Baldwinnak, hogy a fegyver biztonságos.

Hutchins családja idén gondatlanságból elkövetett emberölés miatt pert indított a fegyvert fogó Baldwin, a film hét producere, valamint több más stábtag ellen.

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Most Ukrajnában forgat Hollywood krémje! Lehet, hogy ez csak gyakorlat volt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.