Az Európai Bizottság szerint a Lengyelországba és Bulgáriába irányuló gázszállítás leállítása csak felgyorsítja a megújuló energiahordozók elterjedését. Ursula Von der Leyen emlékeztetett a testület március elején előterjesztett javaslatára, amely egyebek mellett diverzifikálni kívánja a gázellátást, gyorsítani a megújuló energiahordozók elterjedését, valamint számos intézkedést vázol az emelkedő európai energiaárakra történő reagálástól az európai gázkészletek mielőbbi feltöltéséig.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"A Kreml ismét kudarcot vallott abban, hogy megossza az európaiakat. Az orosz fosszilis tüzelőanyagok korszaka Európában véget ér."
Elsőre azt mondaná az ember, hogy na és Orbánia? De belegondolva nem EU tagokról szól, hanem Európáról és európaiakról, ami esetünkben nagyon nincs meg, aminek 04.03.-án egyértelmű tanúságát adtuk! =))
Béla333
A mai napig hallani a maffia hívektől, hogy a szegény oroszok, meg az agresszor Ukránok.
És hogy fúj ez az Unió, hogy mer fellépni a Putyin ellen, hogy mer fegyvereket küldeni az életükért küzdő ukránoknak?
Akkora a sötétség és az erkölcstelenség ebben az országban, ami elriaszt minden jóérzésű embert.
Bástya Béla Elvtárs
Gáz nélkül megdöglötök!!!
A saját népetek által...
verőce21
De szép is lenne látni, amikor az életéért fut versenyt Brüsszel utcáin a niggerekkel..., muszlimokkal a csoffadt, rottyon lévő sorosista lotyó ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.