Összevesztek a hadizsákmányon.

Az orosz csapatok egymást lőtték Herszon területénillusztráció, Oleksandr GIMANOV / AFP

Az ukrán hírszerzés szerint a Herszoni területen, Kiselivka településen csütörtök éjjel tüzet nyitott egymásra az orosz hadsereg két csapata, miután összevesztek a hadizsákmányon – írja az index.hu. Az információik szerint a csecsen és a burját katonák között alakult ki konfliktus és mindkét oldalon körülbelül 50-50 katona vett részt az összetűzésben.

Azt nem tudják, hogy hányan sebesültek vagy haltak meg az incidensben.

Az ukránok szerint a burját katonák általánosságban „alsóbbrendűnek”, kvázi ágyútölteléknek érzik magukat a csecsen kadirovitákkal szemben, akiknek annyi a feladta, hogy az orosz frontvonal mögött, a biztonságos hátországban gátolják meg azt, hogy a többi orosz oldalon harcoló egység visszavonuljon. Ehhez képest viszont a csecsenek Herszon térségében szinte az összes hadizsákmányt megpróbálták begyűjteni, ezen háborodhattak fel a burjátok.

Kiselivka környékén egyébként jelenleg is küzdenek egymással az oroszok és az ukránok, sőt, az ukrán hadsereg pár napja még azt állította, hogy onnan Herszon elővárosáig űzték vissza az orosz csapatokat.

Forrás: index.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Nyugodtan lőjék egymást.. az a jó ha minél kevesebben maradnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Nyugodtan lőjék egymást.. az a jó ha minél kevesebben maradnak!
csak úgy....
@Maccska: shikari,te egy névváltogató buta bohóc!
teuton
@Maccska: SZERINTED? Akkor senki szerint... A lopott ukran autokrol, amiket Belaruszba visznek es onnan tovabb Oroszorszagba, a kifosztott lakasokbol begyüjtött "hadizsakmany"csomagokrol pedig nem az ukran hirszerzes szamolt be, hanem videok vannak rola... A tyuklopos videot sem lattad? Olyan jo pedig a katonak ellatasa. 3 napra kaptak elelmet, amikor Ukrajnaba küldtek öket es 2 het utan sem kaptak utanpotlast...
percsi
Szóval fosztogatás, gyilkolás, nemierőszak volt az oroszok célja. Ez a terv egész Európára? Ebben támogatja a fid.banda?
terlasz
@Maccska: Ki a franc az a Farkasházy Tihamér, Cicus?
nezelodo
Na legalább értelmet nyer a nácítlanítási szándéka Putyinnak, egymásnak eresztették a zabráló orosz szövetségeseket. A csecsenekről pedig azok komisszárok jutnak eszembe, akik a második világháborúban géppuskákkal a támadó szovjet katonák mögött "növelték a harci szellemet".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.