Bill Gates szerint jóval több mint öt százalék az esélye annak, hogy a világméretű Covid-járványnak egy olyan súlyos verziója alakuljon ki, amit az emberiség még nem tapasztalt meg.

Bill Gates: brutális, súlyos verziója jön a Covid-járványnak

Fotó: THOMAS KIENZLE / AFP

A 24.hu foglalta össze, hogy a Microsoft-milliárdos a Financial Times-nak beszélt arról, hogy fennáll a veszélye egy még komolyabb és jelenleginél halálosabb variáns létrejöttének. Gates közölte, nem akarja, hogy túl sötétnek és komornak tűnjön, amikor a kockázatokról beszél, de szerinte globális megfigyelőcsapatot kellene felállítani a világjárvány veszélyeinek folyamatos értékelésére.

"Még mindig fennáll annak a veszélye, hogy a világjárvány egy olyan vírusváltozatot generál, amely még gyorsabban terjed és még végzetesebb lesz"

– mondta Gates az FT –nek.

Forrás: 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Téged kellett volna már régen agyon lőni, te büdös tanulatlan élősködő parazita! Miért jó neked itt lenni több néven, és a vírus ellen lázadni folyton? Elvégre ezért láttad meg hogy írtam, ne is tagadd. Dolgoznál inkább baszd meg, de az láthatóan nem megy. Több nick biztosabb megélhetés? Oltottak a lélegeztetőn? Ne igyál annyi pálinkát, agyatlan...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: ti vagytok a nácik,ti oltjátok az embereket akaratuk ellenére...
division
@Pálinkás Pál: Senkit nem oltanak akaratuk ellenére, nem tudok arról, hogy kötelezővé tették volna az oltást, de remélhetőleg eljön az az idő is majd (persze jobb lenne, ha a vírus tűnne el, de erre kicsi az esély). Amúgy meg a nácik tetteiről jobb lenne, ha elolvasnád ezt, mert már így is közröhej tárgya vagy a tanultabb emberek szemében:
www.origo.hu/tudomany/20150722-josef-mengele-auschwitz-masodik-vilaghaboru-731-es-egyseg-kgb-viktor-juscsenko-douglas-mcarthur.html
Pálinkás Pál
@division: te meg a tanult emberek ,az két különböző dolog...-ó ...hát persze,nem tették kötelezővé, csak megzsarolták őket,...ha nem oltatják magukat kirúgják...ez ritka undorító dolog.. a vírus meg nem fog eltűnni, ahogy a flu sem,...mert az emberiség egyelőre képtelen megtalálni a vírusok ellenszerét... és amiért te a legundorítóbb pofák közé tartozol,az az, hogy ugatsz itt a gyógymódokról,holott tökéletesen tudod hogy vírus ellen nincs gyógyszer, csak a szövődményeket kezelik, a többi az immunrendszeren múlik...úgyhogy nyugodtan felfordulhat az összes hozzád hasonló víruskárogó, aki bárki mást, bármire rá akar kényszeríteni covid-kamu ügyben!!!
division
@Pálinkás Pál: Tanultabb vagyok mint te, persze közel van hozzám két sokkal tanultabb ember is immunológia terén. Még mindig nem érted, mire is szolgálnak ezek a védőoltások, csak fújod a saját hülyeségeidet. Az immunrendszert segíteni is kell vakcinákkal, és látszik, fogalmad nincs ez hogyan működik. A tudósok valóban nem tudják megtalálni ezen vírusok ellenszerét, mivel változnak, ezért azon dolgoznak, hogy az adott mutációra kifejlesszék a legjobb védelmet. Maradj a ram cserénél 4000 ft - ért, az a neked való.
Pálinkás Pál
@division: te isten barma, mit nyekeregsz nekem?...leszarom hogy mit kutatnak, csak ne kényszerítsenek embereket a kísérletezésbe, ahhoz ott vagytok ti, marhák...tisztán látszik mekkora segítség a vakcina...tele voltak a kórházak oltottakkal, meg a proszektúrák is..milyen érdekes, most hogy a kutya sem oltatja magát, lecsökkentek a számok...nem fura?...és ne gyere a hülye dumával hogy azért mert magas az átoltottság..,az emberek zöme már bőven túl van az általatok hangoztatott hatásosságon!!!
division
@Pálinkás Pál: Rajtad nem csak a vakcina nem segítene...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.