A hírek szerint Magyarország volt az egyik olyan ország, ami visszavonta a vétóját az Európai Unió hatodik szankciós csomagjával kapcsolatban. Ez az a csomag, ami az orosz olaj- és gázembargóról határoz. 

Súlyos döntést hozhatott Magyarország: visszavonták a vétót, közeleg az olajembargóJohn MACDOUGALL / AFP

A portfolio.hu információi szerint három uniós ország vonta vissza a vétóját az Oroszországgal szembeni olajembargóval kapcsolatban. Magyarország mellett Ausztria és Szlovákia is így döntött. A ZDF-nek megszólaló magas rangú uniós diplomata szerint az volt a döntő, hogy a német kormány kijelentette: támogatja az Oroszország elleni olajembargó bevezetését.

Az embargóról a következő napokban döntenek, de csak a következő hónapokban kerülhet végrehajtásra.

Eddig Magyarország, Ausztria és Szlovákia, valamint Spanyolország, Olaszország és Görögország nem támogatta az olajembargót – írja a penzcentrum.hu. Diplomaták szerint az olyan országok, mint Szlovákia és Magyarország eddig ellenezték a gyors importtilalmat, elsősorban azért, mert nagymértékben függnek az orosz kőolajszállításoktól.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Shikari: Mondd, akkor is ilyen okosakat mondanal, hogyha az apadat az oroszok elvittek volna? Mert speciel az enyemet elvittek. 3 honapig volt fogsagban, de aztan megszokott. Csak igy elte tul a haborut, ahol 3 evet harcolt. Asszem, te is ruszofob lennel - en egy putyin-felenek azt sem hinnem el, hogy "hany ora van?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Eladott Ország: Na ez igaz lehet, ezért fedezitek fel a tesókat egymás után! A hazugság dolgában is tök igazad van! Sajnos a politikusok, a moslék usa-soros-eu- ikrán korrupciós szövetség aljadékai által terjesztett szemétségek behálózzák a világot! Miközben nyilvánvaló az oroszok abszolút igazsága! ezzel nem tudnak mit kezdeni! Ha tudnának, megtennék és az tudod mi lenne??? Az oroszokra ellencsapást mérnének mégpedig Moszkván kezdenék! csakhogy ez a CSAKHOG, fen nagy úr! Az abszolút igazság! Ukrajna elárulta a saját népét az évszázados elkötelezettségét az oroszok által adott anyagi, technikai a polgári jóléti javakkal szemben! Ukrajna területileg egy maroknyi rész volt felfejlesztette a szovjet birodalom, ezt a potenciális értéket kívánják eladni, hasznositani az ukrán vezetők a saját zsebeik javára, >> ezért ölik halomra a saját polgáraikat tekintet nélkül arra, hogy orosz vagy éppen echt-e ukrán származású! Ezt látni kell > a tömegsírok erről tanúskodnak! hiába akarják ezt más szemszögből beállítani! (röhej > a mariopul melletti tömegsírokat az oroszok támadás közben csinálták, miközben a városban kószálva lövöldöztek a hátteret biztosították maguknak > azt az ukránok meg közben kimentek, mint a jó pajtik - mert ugye az oroszok kiengedték őket kicsit kutatni az ostromlott városból, hogy fedezék mán fel a tömegsírokat ! Nem tudom felfogni, hogy a média seggfejek ilyen hülyék és abnormális banda legyen! Na ez is a te dolgod a megvilágosodottakkal együtt!
Németh István
@Eladott Ország: A miniszterelnök úr válasza > Kérem a hadtestet, hogy csomagoljanak, rakják magukat a vagonokba és masinázzanak ki arra Munkács fele, már várják Önöket a széles-távú futómű cserére! Daszvidanie!!!
Yoda69
@ómió: Te is azt fogod te féleszű bolsi. Mas termekeken pedig behozzak amit most veszitenek az arstoppolt termekeken.
Yoda69
@percsi: Nem uresek a tarozok. Holoda Attilanak hiszek, o mondta hogy 30-40%-on vannak.
ómió
@Yoda69: Amikor a tetves bolsiságodat másra próbálod hazudni, bolsiék gyagyása, ugye, előtte, azért, elénekeled a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat? Ki ne hagyd! Azt hallottam, úgy az "efftársi"! Amúgy meg, ha "más termékre" nincs szükségem, vagy csak sokkal kevesebbre, akkor, máris megérte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.