De András egyúttal a pártra legveszélyesebb párttag is, hiszen bármikor képes megfogni a falból kilógó elektromos vezetéket is, ha valaki azt mondja neki, hogy az birkózógép. Kétségtelen tény, hogy a Momentum nevű politikai alakulat gúnyolásának csekély a sportértéke, hiszen nevezettek maguktól megoldják, hogy nevetségesek legyenek, de ez a párt jelenleg az ellenzék jövője, a kettőből az egyik olyan pártocska, amelyik önmaga is képes lenne bejutni a parlamentbe. Az ellenzék múltja pedig értelemszerűen a Demokratikus Koalíció, Gyurcsány Ferenccel az élen, akiről azért meglehetős bizonyossággal állíthatjuk – pillanatnyi hangulatától függetlenül –, hogy megrázó mértékben okosabb, mint bármelyik pártelnök- vagy frakcióvezető-társa. Amikor Hadházy Ákos kiadta a jelszót, hogy az ő tudatalattijában kavargó indulatok alapján kellene az ellenzéknek hozzáállnia a következő parlamenti ciklushoz, lehetett sejteni, hogy a Momentum lesz az, aki megpróbál leginkább megfelelni ennek a kórképnek...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika mutkor meg má gazdasági szakértő is ? az isten áldja má meg ? de 5 elemivel ? és 50Iq-val ? Palika ! mert@Baker: @justhpeter: @simmering73: Bezzeg Tahó ,@jesz: @Uriel:? is kispisis ,,?
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika mutkor meg má gazdasági szakértő is ? az isten áldja má meg ? de 5 elemivel ? és 50Iq-val ? Palika ! mert@Baker: @justhpeter: @simmering73: Bezzeg Tahó ,@jesz: @Uriel:? is kispisis ,,?
@csak húgy...: attól csak mert maga a szájába vizel ? gondolja , normális ?
durbincs
@Horizont: Ótvar rúzsözött férfi ? maga mikor volt normális ? @Pálinkás Pál: és maga Palika ?
durbincs
@division: csak mert elérte a kilincset ?
durbincs
@kereső:Mert maga csak mint @Clavigo: @Horizont: @sgl: a legesleg legtompább fakések az 50IQ-s fiokba ? @Gazella: az 50Iq-s se mondjuk 1éles Sollingen a majomhimlős farturos AZOVISTA @Dr. Proktor:fajanszról meg ne is beszéljünk?
durbincs
@csak húgy...: erre maga tócsát vizelt maga alá ? Azt @gina_cat: + @telegdilaci: regten meg is hempergödzött benne ? a spur @sgl: @percsi: @jesz: @Clavigo: @Toller Béla: @Havanagi: @Horizont: @kisfalud: @T-Boly: +még ivott is belőlé ?
@telegdilaci: @surdilloFUJT: @Nyírfa: + @Eladott Ország: a félbolond +az AZOVISTA náci @RonaGyuri:?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.