Rakéta talált el egy infrastrukturális létesítményt Kárpátalja egyik hegyvidéki járásában – közölte Viktor Mikita, Kárpátalja kormányzója.

Rakétával támadták meg az oroszok Kárpátalját

Fotó: Anatolii STEPANOV / AFP

A hatóságok a helyszínen dolgoznak, jelenleg tisztázzák, hogy vannak-e sérültek vagy áldozatok. Ez volt az első alkalom a háború alatt, hogy ezt a régiót is célba vették – írta meg a 444.hu.

A Kárpatalja.ma Vitalij Glagola újságíró értesülései alapján arról ír, hogy a Volóci járásba csapódott be egy rakéta, de jelenleg nem tudni sérültekről.

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: haza árulásra biztatod a magyarokat, te kretén?
kereső
@Shikari: Mondod te, innen . Honnan tudod? Hallottál a Kárpát -aljai fiatal matematikus tudósról, aki mot kapta meg az MTA "fiatal kutató"-i diját? A különleges hadművelet első napjaiban önkéntesként bevonult- pedig semmiféle kiképzést nem kapott- és azóta is a keleti fronton harcol az agresszor ellen. Komolyan mondom, rémesek vagytok- ti, ha úgy hozná a sors, simán eladnátok az anyátokat is. Menj, és szabotálj te, neked nincsen se istened, se hazád- bozgor.
kereső
Sir Winston Churchill, 1938-ban Neville Chamberlain kormányfőnek, miután Chamberlain magát ünnepelve-ünnepeltetve hazatért Münchenből, ahol -azt hitte hogy- megállapodott Hitlerrel arról, hogy a náci vezető viheti a Szudéta-vidéket és ez elég lesz neki:
"Önnek a háború és a szégyen között kellett választania. A szégyent választotta, s mégsem fogja elkerülni a háborút."
Szíjjártó Péter, 2022.03.14.:
"Remélem, mindenki érti most már: ha nem tiltottuk volna be a fegyverszállítmányok áthaladását Magyarországon, akkor azok átadására a magyar-ukrán határon került volna sor, az pedig a tegnapihoz hasonló támadás veszélyét okozta volna Kárpátalja területén, a magyar-ukrán határ közelében.
Épeszű ember nem akarhatja ezt!
A fegyverszállítások betiltása a biztonságot, azok esetleges engedélyezése - ahogy a baloldal szorgalmazza - pedig a veszélyt jelenti."
Forrás: www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/496613695265262
Gulyás Gergely, 2022.03.20:
"az a magyar érdek, hogy Magyarország maradjon ki a háborúból és a biztonság továbbra is garantálható legyen. Emellett ameddig lehetséges, Kárpátalját és az ott élő magyarokat is óvják meg ettől. Ha Magyarországról bármilyen fegyverszállítmány érkezne Ukrajnába, akkor ez azt jelentené, hogy Kárpátalja és az ott élő magyarság is potenciális célponttá válna."
Forrás: karpatalja.ma/.../gulyas-fegyverszallitas-eseten.../
Vlagyimir Putyin, 2022.05.03.
"Fogd meg a sörömet!"
hvg.hu/.../20220503_Legitamadas_erte_Karpatalja
kereső
Egy JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! hir is van. A ukránok visszafoglalták a Kigyó-szigetet, elküldték az oroszokat a "f@x"ba.
magyar1
Mondjuk én akit ismerek kárpátaljai ukrán-magyart, vagy erdélyi magyart szinte mind utálom. Ezek azt hiszik, hogy mi itthoni magyarok azért kell dolgoznunk, hogy nekik lakást, munkát stb-t adjunk mert nekik jár. Olyan pofátlanok.
magyar1
@Shikari: Kevés embernek van ott már magyar neve is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.