Felpörögni látszik az orosz offenzíva Ukrajnában: gyakorlatilag a teljes ország területére légvédelmi riasztást adtak ki – számolt be a Nexta. Leszámítva néhány déli területet, gyakorlatilag a teljes ország területére légvédelmi riasztást adtak ki... Egymás után érkeznek az orosz Kalibr cirkálórakéták Lemberg környékére, ahol a vasúti infrastruktúrát semmisítik meg, így elvágva a nyugati fegyverszállítmányok útját.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az EU pénzének jelentős része Zelenszkij zsebében landolt. Táncolj Mókuci! Búcsúbuli van...!
verőce21
Orsolya, a párzásra kész tyúk amikor kint volt, ki tudja milyen megállapodást kötött azzal a félnótással...?
Yoda69
Ennyit tudnak a ruszkik, tavolrol rakateval loni, rombolni. Azonban az Ukranok nem fogjak feladni, igy a ruszkik egy varost sem fognak tudni elfoglalni, mert ahhoz ember kell. A ruszkik katonaknak meg mar eleguk van ebbol a haborubol.
verőce21
Tegnap este Kárpátalján egy vontatási alállomást lőttek szét az oroszok, hogy a Nyugatról érkező fegyverek szállítását megnehezítsék. A betáp trafóállomást tűpontosan szétlőtték, nem kell odamenni, senki nem akarja elfoglalni a trafót, viszont ezzel jó időre megbénították a fegyverszállítást Szlovákián át nyugatról...!
Sőt, ha a sérült vágányokat helyreállítják is, csak dízelvontatással lehet ezentúl ott a vasúti fővonalon szállítani. (szakaszhatárig legalábbis) De ezzel kimerül az ukránok üzemanyag-tartaléka, és nincs is utánpótlásuk. Így megbénul a fegyverszállítás, hamarabb kapitulálnak...

Szó sincs arról, hogy Kárpátaljára betámadnak az oroszok! Viszont így is hatalmas kivándorlást, sőt népességcserét generálnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.