Felpörögni látszik az orosz offenzíva Ukrajnában: gyakorlatilag a teljes ország területére légvédelmi riasztást adtak ki – számolt be a Nexta. Leszámítva néhány déli területet, gyakorlatilag a teljes ország területére légvédelmi riasztást adtak ki... Egymás után érkeznek az orosz Kalibr cirkálórakéták Lemberg környékére, ahol a vasúti infrastruktúrát semmisítik meg, így elvágva a nyugati fegyverszállítmányok útját.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az EU pénzének jelentős része Zelenszkij zsebében landolt. Táncolj Mókuci! Búcsúbuli van...!
verőce21
Az EU pénzének jelentős része Zelenszkij zsebében landolt. Táncolj Mókuci! Búcsúbuli van...!
verőce21
Orsolya, a párzásra kész tyúk amikor kint volt, ki tudja milyen megállapodást kötött azzal a félnótással...?
Yoda69
Ennyit tudnak a ruszkik, tavolrol rakateval loni, rombolni. Azonban az Ukranok nem fogjak feladni, igy a ruszkik egy varost sem fognak tudni elfoglalni, mert ahhoz ember kell. A ruszkik katonaknak meg mar eleguk van ebbol a haborubol.
verőce21
Tegnap este Kárpátalján egy vontatási alállomást lőttek szét az oroszok, hogy a Nyugatról érkező fegyverek szállítását megnehezítsék. A betáp trafóállomást tűpontosan szétlőtték, nem kell odamenni, senki nem akarja elfoglalni a trafót, viszont ezzel jó időre megbénították a fegyverszállítást Szlovákián át nyugatról...!
Sőt, ha a sérült vágányokat helyreállítják is, csak dízelvontatással lehet ezentúl ott a vasúti fővonalon szállítani. (szakaszhatárig legalábbis) De ezzel kimerül az ukránok üzemanyag-tartaléka, és nincs is utánpótlásuk. Így megbénul a fegyverszállítás, hamarabb kapitulálnak...

Szó sincs arról, hogy Kárpátaljára betámadnak az oroszok! Viszont így is hatalmas kivándorlást, sőt népességcserét generálnak...
KisTehen
orbánnak nem igaza van, hanem igaza lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Meghalt Bodó Andrea olimpiai bajnok tornász
Sport - 2022. September 29., 15:41
Meghalt Bodó Andrea olimpiai bajnok tornász
Meghalt Coolio
Szórakozás - 2022. September 29., 08:34
Meghalt Coolio
Gyilkosokat fogtak a Lurdy Házban
Itthon - 2022. September 28., 21:55
Gyilkosokat fogtak a Lurdy Házban