Lavrov hitlerezése miatt.

Váratlan fordulat: Putyin bocsánatot kértMikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

Mint ismert, Szergej Lavrov egy olasz tévének nyilatkozva arról beszélt, hogy tudomása szerint Hitler is zsidó származású volt. Az orosz külügyminiszter ezzel próbálta magyarázni, hogy miért kell az oroszoknak nácítlanítaniuk azt az Ukrajnát, amit éppen a zsidó származású Volodimir Zelenszkij elnök vezet. Ezzel Lavrov világszerte hatalmas felháborodást váltott ki.

Erre reagált most Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki bocsánatot kért Naftali Bennett izraeli miniszterelnöktől.

Bennett elfogadta Putyin bocsánatkérését és megköszönte, hogy tisztázta az orosz elnök hozzáállását a zsidó néphez és a holokauszt emlékéhez. Ezt Bennett hivatalának közleménye tette közzé – írja a hvg.hu.

Valószínűleg jó oka volt erre a lépésre: Irael eddig barátságos kapcsolatot ápolt Oroszországgal, de Lavrov kijelentései után Izrael azonnal berendelte az orosz nagykövetet. Majd pár nappal később az izraeli sajtó arról cikkezett, hogy a közel-keleti ország feladva az eddigi álláspontját mégis elkezd fegyvereket szállítani Ukrajnának. 

Forrás: hvg.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim,te sosem fogysz ki a gyermeteg butaságaidból?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te sosem fogysz ki a gyermeteg butaságaidból?
csak úgy....
vlagyimír fosik a zsidóktól ,mert ö nem egy bocsánatkérös típus...
-vagy megint csak volt valami apróság a magyar lavorba?
csak úgy....
@Maccska: mesélj még tibim a hitlerbácsiról ! -magyarországon nincs már üres diliház, ahol ez a tudathasadt befogadásra találna?
surdilloFUJT
@Mirabilis: ,@Shikari: Jó hülye fidesscsicskának lenni???
nezelodo
Hál' Istennek akkor a mi külügyérünk nem érintett a zsidó vádban, mert ha az lenne, nem tüntette volna ki a Lavrov! Lehet, most mi viszonozzuk majd az orosznak a szívességét egy magyar állami kitüntetéssel, amiért naggyá tette, és meghatározta a Szijártó helyét, hovatartozását a politikában?
Uriel
Putyinnál tényleg nincs minden rendben. Ennek most mi értelme volt?

Hogy a volt Gazprom-vezetőt, Igor Volobujevet idézzem: "Akasztva akarom látni Putyint"
csipetke
...és lavrovot még nem ütötte el autó? Vagy nem zuhant ki véletlenül a tizedik emeletről? Nem mérgeződött meg,vagy lőtte magát tarkón?Ami késik,nem múlik
ómió
Nahát, ez a Putyin! Még bocsánatot is képes kérni, ha kabinetjéből valótlanságot állítanak!?
Dr. Proktor
Már csak Ukrajna bocsánatáért kellene esedeznie...
Németh István
Ha a zsidók fegyvert szállítanak ukrajnának bizony mondom nektek nagy bajt csinál magának! az arabok nagyon zokon fogják venni! Az oroszok is! a kínaiak is!
Aztán a zsidó az csak zsidó marad, az érdekei hajtják, nem számít hány ember élete árán, ha az érdekei ezt kívánják!! DE nagy baj akkor van amikor a zsidókat kezdik likvidálni, mert munkaképtelenekké betegekké váltak! menten bejön a holokauszt > a gyilok, csak kicsi gonddal azt is a németek csinálték mégpedig a német zsidók > élén hitlerrel! Hogy tetszenek lenni??? Ez nem tetszik az izraelieknek? érdekes akkor kikkel is állapodott meg hitler és ki pénzelte hitlert a bukásáig! Akkor menten szarba hagyták! Hogy is volt ez?@csipetke: @ómió: @Dr. Proktor: csiperke gomba előbb taposnak el téged, mint a Lavrov urra csak ránéznének!
terlasz
@Németh István: "a zsidó az csak zsidó marad, az érdekei hajtják, nem számít hány ember élete árán, ha az érdekei ezt kívánják!!"

Akkor, Orbán is zsidó lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.