Lesújtó hírekről számolt be Dmitrij Peszkov, az elnök sajtótitkára, ugyanis törölni kellett a moszkvai katonai felvonulás egy részét.

Fájhat Putyin feje – nem úgy alakultak a dolgok a Vörös téren, ahogy eltervezte

Vlagyimir Putyin orosz elnök virágot helyez el a moszkvai Kreml fala mellett lévő ismeretlen katona sírjára a győzelem napi díszszemlén 2022. május 9-én. Oroszországban május 9-én ünneplik a náci Németország felett a II. világháborúban aratott győzelem 77. évfordulóját MTI/AP/Pool/Szputnyik/Anton Novoderezskin

A győzelem napja alkalmából tartanak hétfőn katonai felvonulást Moszkvában, azonban nem minden halad a tervek szerint a Vörös téren, ugyanis a légibemutató elmaradt – írja a Tények.

Peszkov elmondása szerint a rossz időjárási körülmények miatt törölték a légiparádét. Eredetileg 77 repülőgép és helikopter szállt volna fel a jeles nap alkalmából.

"Nyílt előkészületek folytak egy újabb büntetőműveletre (a Donyec-medencében), a történelmi földjeinkre, köztük a Krímbe való behatolásra. Kijev bejelentette a nukleáris fegyverek beszerzésének lehetőségét, a NATO-blokk pedig aktív katonai fejlesztésbe kezdett a velünk szomszédos területeken. Ily módon számunkra teljesen elfogadhatatlan fenyegetés jött létre közvetlenül a határainkon"

- mondta beszédében Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Egyetlen repülőgép sem vesz részt a moszkvai győzelem napi parádén

– írja az Aerotime. A lap szerint a RIA Novosztyi orosz propaganda-hírcsatorna a gépek távolmaradását azzal indokolta, hogy Moszkva felett felhős az ég, azonban ezekből a felhőkből Vlagyimir Putyin beszéde alatt valahogy egy sem akart látszódni az élő közvetítésen.

Dmitrij Peszkov, Putyin sajtótitkára a RIA-nak megerősítette, hogy törölték a légibemutatót, azt azonban nem közölte, hogy miért.

A rossz időjárás már csak azért is csapnivaló kifogás, mert – ahogy az Aerotime emlékeztet – 2017-ben a jelenleginél sokkal rosszabb körülmények között szálltak fel a légierő gépei.

A repülőgépek távolmaradása már csak azért is csalódás, mert nagy erőkkel próbáltak a jeles alkalomra.

Forrás: Tények

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az orosz-ukrán háborúban egyetlen náci van, akit Vlagyimir Putyinnak hívnak, és Orbán Viktor barátja.
Megdöbbentő, hogy az illiberális (fasiszta) populisták hazugságai milyen mértékben tudják az emberek gondolkodását befolyásolni. Mindez igazolja a tömeglélektan megállapításait, a gyakorlatot tökélyre fejlesztő goebbelsi propaganda téziseit, mégis teljesen irracionális, hogy Orországban tömegek hisznek abban, hogy Putyin nácik ellen harcol a zsidó elnök vezette Ukrajnában. Az is éppen ilyen furcsa, hogy a II. világháborús orosz szerepre képesek asszociálni, és ma is úgy tekintenek az orosz hadseregre, mint a hitlerista nácik ellen harcoló szovjet hadseregre."
nepszava.us/az-orosz-ukran-haboruban-egyetlen-naci-van-akit-vlagyimir-putyinnak-hivnak-es-orban-viktor-baratja/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Orbáné nem fáj? Vagy nem zavarja, hogy hazudott a Pápának? Május 9 van, béke meg sehol, háború vége sehol.
Peller Anikó
Hukkk, akkor mégsem van vége a háburúnak, átvágtad a pápa papát is kis hazudós?
CsipkeRózsa
@Shikari: 17:40

Az előbbi válaszomban belinkelt cikkben nem egy db gépről van szó:

"Eddig Oroszország 19 repülőgépet veszített el az invázió során..."

Az egy darab, az ékkőnek nevezett gépre vonatkozott.
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: Hagyd, diszlexiás. Nem azt olvassa ami oda van írva. Amolyan fideszes forma.

Itt van példáula kövér úr, hatnám, hát nem aszongya: Ünneplés helyett inkább önvizsgálatra lenne szükség Európában, szűkebb környezetben pontosabban orbanisztánban, de ő a mondat végét már nem olvasta, vagy nem is értette.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/k%C3%B6v%C3%A9r-l%C3%A1szl%C3%B3-%C3%BCnnepl%C3%A9s-helyett-ink%C3%A1bb-%C3%B6nvizsg%C3%A1latra-lenne-sz%C3%BCks%C3%A9g-eur%C3%B3p%C3%A1ban/ar-AAX4FwL
csagyi
@csak úgy...: Kérlek értsed meg,hogy itt kell firkálnia,mert ez az egyik fizetős oldala.Nem meggyőződésből írogat,olyan is amit ide rittent.
amaramaistanna
Az Ukrajna elleni agressziónak (lassan attól tartok) , csak a biológia szab határt, vagyis, ha Putler "feldobja a lábát", vagy a környezete leváltja, mert önszántából ez a mentálisan sérül alak soha sem vonul vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.