Kampányt indított egy testvérpár a vérfertőzés legalizálásáért Németországban. Kéréseiket már 2012-ben az Emberi Jogi Európai Bírósága elé vitték, de eddig elutasították azokat. Franciaországban, Törökországban, Japánban és Brazíliában egyébként már legalizálták a rokonok közötti szexuális kapcsolatot, míg másutt halálbüntetéssel sújtják azt. A Daily Mail értesülései alapján a Femcafe azt írja, hogy a vérfertőzés legalizálásáért kampányt indító testvérpárnak már négy gyermeke van – közülük kettő fogyatékkal született –, és Kelet-Németországban élnek, ahol a testvérek közötti vérfertőzés továbbra is illegális. Korábban Jürgen Kunze professzor, német genetikus a BBC-nek azt nyilatkozta: Szükségünk van a vérfertőzés elleni törvényre Németországban és egész Európában. Ez a nyugati társadalmak hosszú hagyományain alapul, és a törvényt nyomós okok hívták életre. Orvosi kutatások kimutatták, hogy a genetikai rendellenességek kockázata nagyobb, ha a közeli rokonoknak közös gyermekük...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Néro2: akkor maga csak lát ? 50Iq-val ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@simmering73: @Emmersson71: Csakmert maguk vak bányaszamarak ? 50Iq-val ?
durbincs
@Néro2: akkor maga csak lát ? 50Iq-val ?
durbincs
@kissé felnőttem: @RonaGyuri: @percsi: @Horizont: Ótvar ezt is bebukták , csak mint 12éve mindent ?
durbincs
@Néro2: Urszula - Maky Zay szeretöje ?
durbincs
@kula: +maga letérdelve kezeli a hosszucicit ? szivárványos szxrvirág ?mint ez a @teuton: : névű klonselejt ?+@Mirabilis: ?+@Istenakinincsen: is ?+@tomsawyer - régről: ez az agyi zokni + mert maga 1félnotás Ótvaros bunkó ? mint@Néro2: @T-Boly:@Lepényleső:@dr. prédikátor:@surdilloFUJT: @namihami: @sgl: @csak húgy:+ az AZOVISTA náci @RonaGyuri:?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.