Nem lesz mindenki barátja ennek a mai írásnak, nem is lehet, mert kellemetlen kérdésekre ad benne még sokkal kellemetlenebb választ Andrej Movcsan pénzügyi szakember, a Movchan's Group befektetési társaság alapítója és vezetője. Persze, lesz majd olyan ember, aki megkérdi, hogy „ki a fene az a…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
A szovjet utódállam már régen: Kína!
RonaGyuri
– Csak nyugalom. Kiderül, hogy a lehetséges 200 milliárd dollárból mondjuk 100-110 milliárd dollárt kapunk olajért. A kérdés az, hogyan kompenzáljuk azt, ami kiesik. Bármennyire is paradoxnak tűnik, de a lakosság csökkenő jövedelme és a csökkenő import részben kompenzálja a problémát. Csökken az import – az országnak kevesebb valutára van szüksége. Ha korábban az import 300 milliárd körül volt, és most kétszáz milliárdra csökken, akkor itt van egy „extra” 100 milliárd.

illetve

Harmadszor, a turizmus. Nem lesz többé turizmus, különösen nem nyugatra. És 2021-ben csak az orosz turisták 40 milliárd dollárt vittek ki és költöttek el. Tehát már majdnem 200 milliárdot halmoztunk fel.

ez az út Viktornak is adott!!!
lampa laz
Ezt a cikket díszcsomagolásban kellene adni minden bunkó fideszesnek, h olvassa el. Persze az kérdés, h megérti-e.
FLETÓ
A szovjet utódállam már régen: Kína!
Béla333
Nagyon jól mutatja be a mostani háború baromságát.
Kötelező olvasmánnyá kellene tenni. Persze először szükséges lenne a maffiózók szövegértési képességének a fejlesztésére...
Horizont
"Bármennyire is paradoxnak tűnik, de a lakosság csökkenő jövedelme és a csökkenő import részben kompenzálja a problémát. "
A pénz világa...
"Egyértelmű, hogy nem lesz fejlődés az országban, hogy az emberek elszegényednek, nincs beruházás, nincs lehetőség külföldre utazni, és jelentősen kevesebb az import. "
"Ukrajnát pedig úgysem tudjuk „legyőzni”, ezt már látjuk."
"Az USA és Európa előre tekint, és fő céljuk az orosz fenyegetés semlegesítése. A szankciók miatt nem fognak az oroszok éhezni vagy meztelenül járni, de elvész Oroszország technológiai fejlesztési képessége. "
"Vlagyimir Vlagyimirovicsnak be kell érnie azzal, hogy megteremtette a NATO egységét és újjáalkotta – csonka formában – a Szovjetunió nyomorát."
Nagyon jó cikk, kár, hogy pont azok nem olvassák el akiknek javára válna.
Bár ez túl hosszú nekik. A boldog karácsony meg a disznókörömből ivott pálinka érthetőbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.