Az Oroszország elleni nyugati szankciók sújtják az őket bevezető országok gazdaságát és egyben globális válságot idéznek elő - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön Az Oroszország elleni nyugati szankciók sújtják az őket bevezető országok gazdaságát és egyben globális válságot idéznek elő

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Egy másik olvasat szerit a felelős európai politikusok vállalják annak ódiumát, hogy megpróbálják a megzakkant diktátort gazdasági téren megfékezni, mert nem tűrhetik, hogy az EU határán háború dúljon egy őrült hagymázas elképzelése, nevezetesen a Szovjetunió (vagy Oroszország anyácska) "szent" határainak visszaállítása miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari:Bármíly hihetetlen egyiket sem támogatom. De az orosz rombolásnak, szőnyeg bombázásnak, civilek gyilkolásának, bántalmazásának, deportálásának a támogatása,nekem nem megy! Hiába, bennem van a hiba! Nem vagyok NER kompatibilis!
percsi
Ideges putyka, a világ nem fogadja el a tetteit.
Mi lesz az oroszok gazdaságával, ha az Eu-s országok máshonnan veszik a gázt? A magyar vevő nem pótolja majd a veszteséget, pláne, ha minden oldalról el lesz zárva az orosz csap.
Szegény nagyhatalom, egy bolond jól kibabrált velük.
Giovanni Alba
Tényleg csak én látom ebben a faramuci helyzetben a komédiát? A vevő azt mondja, az eladó minősíthetetlen viselkedése miatt nem kíván tovább vásárolni tőle, erre az eladó felháborodik, megsértődik, és azt mondja, neked nem is adnék.
Az egyik nem akar venni, a másik nem akar eladni. Itt nem az a kérdés, ki nyer, hanem az, kiveszít kevesebbet.
Az előrelátóbb vevőknek amúgy sem tetszett ez a kiszolgáltatott helyzet, most csak ösztönzést kaptak az alternatívák mielőbbi alkalmazására.
Macskaszem
Ezt a tébolyult elmebeteg Putlert nem lehet máshogy megállítani, csak ha nem pénzeljük tovább a tömeggyilkos moslék bandáját.
Csizmás Kond
...ez olyan mint amikor a kurva ráköp a faszra és szopja tovább...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.