Tévedés történt, elvtársak. Nem áll jól az orosz diktátor ukrajnai háborúja. És ez az eufemisztikus megfogalmazása a katonai katasztrófának. A háború mindhárom eddigi fázisa súlyos kudarcba fulladt. Legelőször az 1. fázis, a kijevi-hosztomeli deszantművelet még február végén. Ennek kellett volna lefejezni az ukrán államot, és pár nap alatt, még abban a hónapban befejezni a háborút. Ezt szokás villámháborús tervnek is nevezni, és ez adta a háború orosz nevét, a különleges katonai műveletet is. ...

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Itt tényleg virággal fogadták volna. Bár alighanem az itteni invázió is eltartott volna egy ideig. De csak azért, mert meg kellett volna hallgatni egy csomó üdvözlő beszédet, átvenni egy halom díszpolgári címet, és adni rengeteg interjút a NER-propagandának a Pesti TV-től a Vadhajtásokig.
Gazella
Bingó!
Magyar nép annyira mulya és agymosott, hogy szánalmas nézni a nép vergődését az öreglányok amikor zsirháj kezét csókolgatják.. Hányinger az egész magyar társadalom viselkedése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.