Lengyelország arra ösztönöz bennünket, hogy Ukrajna után elsőként ott kerüljön sor a „nácítlanításra” – írta Twitter-oldalán az Állami Duma ellenőrző bizottságának elnöke a Telegramon. Vlagyimir Putyin február 24-én indította el Ukrajna elleni invázióját, melyet az ország „demilitarizációjával” és „nácitlanításával” indokolt.  

Az orosz parlament alsóháza, az Állami Duma, miután a lengyel vezetés "rákos daganatként" jellemezte Oroszországot, azt javasolja, vegyék fel Lengyelországot is a "nácitalanításra" szoruló országok listájára.

Ukrajna után már Lengyelországot is "nácitalanítanák" az oroszok – erre készül az Állami Duma

Forrás: https://t.me/s/olegmorozov0511

A hír az orosz állami hírügynökség, a RIA Novosztyi oldalán jelent meg. A cikkben felidézik a lengyel kormányfő, Mateusz Morawiecki a Telegraphnak adott korábbi nyilatkozatát, amikor azt mondta, hogy Oroszországot „egész Európára halálos fenyegetést jelentő rákos daganatnak” tartja, Andrzej Duda lengyel elnök pedig úgy véli, Oroszország kénytelen lesz kártérítést fizetni Ukrajnának.

Oleg Morozov, az Állami Duma ellenőrző bizottságának elnöke ezekre a kijelentésekre reflektálva mondta el riasztó szavait:

A lengyel vezetés kijelentései Oroszországról, „mint rákos daganatról” és az Ukrajnának nyújtott kártérítésekről arra késztetik az Oroszországi Föderációt, hogy felvegye a nácitlanításra szoruló országok sorába.

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pelikán József
@KisTehen: Meg a Duna, mert a Duna az csak jön...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az isten kímélje meg ezt a világot a Putyin-féléktől. De tény, hogy a polyákoknál se nehéz antiszemitába és antiszemitizmusba botlani. Ha eldobsz egy követ (tórát) legalább hármat eltalálhatsz vele.
Peller Anikó
Elsőként.

Elsőként a puttyót köne nocitlanítani.
Nessy
Majd erre is elmondják, hogy nem teszi meg Ukrajna után, más állam megtámadását! Ukrajnáról is azt hitték, hogy nem támadják meg az oroszok!
Egy önkontroll vesztett diktátor bármire képes, és annak az ellenkezőjére is!
justhpeter
Egyszerűbb lenne ha hadat üzenne a NATO-nak, de igyekezzen, hogy még addíg végezzen a hadművelettel mielőtt zárt osztályra viszik.
Pálinkás Pál
mit akar nácitlanítani puttyogó..ukrajnában is vesztésre áll...
ómió
Eszerint ott is ülnek hangadó idióták!
kereső
@KisTehen: Ukrajna megtámadására is azt mondtátok. "Csak a hülye hiszi azt...", ugye nem kell, hogy emlékeztesselek.
kereső
@KisTehen: Igen láttam. Lavrov is cáfolt anno február 23.-án.
Pelikán József
@KisTehen: Meg a Duna, mert a Duna az csak jön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.