Az orosz parlament alsóháza azt javasolja, vegyék fel Lengyelországot is a „nácitlanításra” szoruló országok listájára. A hír az orosz állami hírügynökség, a RIA Novosztyi oldalán jelent meg, amit a 444 vett észre. A lengyel vezetés kijelentései Oroszországról, „mint rákos daganatról”, és az Ukrajnának nyújtandó orosz kártérítésekről arra késztetik az Oroszországi Föderációt, hogy felvegye Lengyelországot a nácitlanításra szoruló országok sorába – mondta Oleg Morozov, az Állami Duma (parlament) ellenőrző bizottságának elnöke.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Az, hogy a lengyel vezetés Oroszországot „rákos daganatnak” nevezi, valamint az Ukrajnának nyújtott segítségük arra késztetik az Oroszországi Föderációt, hogy „őket is nácitlanítsák” − mondta Oleg Morozov, az orosz parlament ellenőrző bizottságának elnöke.
Az Oroszországról és az Ukrajnának fizetendő kárpótlásról szóló kijelentéseivel Lengyelország arra ösztönöz minket, hogy Ukrajna után az első helyre állítsuk a nácitlanítandók között
− idézi Morozovot a Ria Novoszti orosz állami hírügynökség. "
index.hu/kulfold/2022/05/14/oroszorszag-ukrajna-kijev-vlagyimir-putyin-volodimir-zelenszkij-mariupol-haboru/

Ezekben az oroszokban nem lehet bízni!
csipetke
Tényleg meghülyült putyin, mostmár semmi kétség. Úgy tűnik,hitler után putyin a legnagyobb náci,és ő akar egy országot nácitlanítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.