A külügyminiszter a szankció elfogadásának kockázatairól is beszélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Én vagyok a rossz, tudom, de ez nekem pontosan úgy hangzik, mint amikor az oroszok azt mondják, az ukránokon múlik a harcok befejezése, ezen a feltétel nélküli megadást értve.
Petiminiszter azt mondja, az EU térítse meg minden jövőbeli, elképzelhető és elképzelhetetlen kárunkat, akkor nem fekszünk keresztbe a szankció bevezetésének, nem röhögjük szemközt a többi, 25 tagállamot. Ja, és adjanak orosz olajat is, mert az nekünk kell (mérges toppantás)
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 11:11
Igazad van, mi csak akkor állunk valami mellé, ha abból közvetlen hasznunk is lesz. Anyagi áldozatot meg vállaljanak mások, mert mi csak akkor szavazzuk meg az embargót, ha annak semmilyen hatása nem lesz ránk.
A többiek megmind hülyék, nem értenek semmit, nem tudnak semmit, nem érnek fel a mi doktorminiszterelnökúrunk zsenialitásához. Nekünk csak előnyök kellenek, a hátrányok nélkül. Értjük mi, hogy globális felmelegedés, de az energetikai rendszer átalakítása annyira strapás, és különben is, kinek lenne belőle haszna? Az egyszerű polgároknak? Ugyan, jó az nekik úgy, ahogy most van, faluszéli viskóban tüzeljenek elkopott gumicsizmával.
Értjük mi, hogy nem jó nekünk az egyoldalú függés, mert az valójában kiszolgáltatottság, de harminc éve is repülőn járt focimeccsre a doktorminiszterelnökúr, eztán is úgy fog járni.
Harminc éve is az orosz olajra volt szükségünk, eztán is az kell, ha a fene fenét vacsorál is. A változtatás rossz, értem? Még a végén kiderülne, hogy valaki nagyon megszedte magát a többiek kárára.
Mi lenne, mondd, ha egy földrengéssorozat megrongálná a druzsba pipeline-t?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.