A Telegram csatornáin állítólag olyan fegyvereket bocsátottak áruba, amelyeket Ukrajnában gyűjtöttek össze az ország Oroszországgal vívott háborúja során, köztük különféle automata puskákat és kézifegyvereket. Az állítólag eladásra kínált fegyverek között nemcsak ukrán eredetű fegyverek, például régi szovjet korabeli AK-47-esek, hanem amerikai gyártmányú puskák, például az M16-os és az M4-es, valamint más NATO-tagállamokból származó lőfegyverek, például a Beretta olasz fegyvergyártó cég által gyártott ARX 160 A1 is szerepelnek – írja az Il Giornale című újság. Továbbra sem világos, hogy a fegyvereket ukránok vagy a háború során összegyűjtött oroszok adják-e el. A Project Ploughshares kanadai civil szervezet az év elején figyelmeztetett arra, hogy a nyugatról származó fegyverek a feketepiacra kerülhetnek, Kelsey Gallagher kutató szerint „valós veszélyt jelent, hogy az ukrán kormány potenciálisan nem tudja ellenőrizni ezeket a fegyvereket”. „Bármikor is csillapodik ez a...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Ez a mocskos horda mindenre képes!
durbincs
@csak húgy...: csak mert maga 1 rúzsős férfi ? és nem érti ?
durbincs
@Eladott Ország: nácik meg jól megadták magukat Maripolba ? A Zselatin csodafegyvereit nem győztek kivárni ?@Emmersson71: Mert maga ráadástúl születéstől buta ?
durbincs
@CsipkeRózsa: Megadás előtt minden Azovista náci leperkeltette a horogkeresztjeit benzines lámpával ? inkább ?
bátorságbúl ?
durbincs
@kula: de maga is csak 1 rakás szxr ?
durbincs
@RonaGyuri: mint kisnyilas és kék Ávos - Azovista maga má csak tudja 50iq-val ? karlenditésekkel ,bokacsattogtatással ??
az hónaljba a két SS bötü még megva mi ? Frissítse is 2 évenként mi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok