A hétvégén került megrendezésre a 2022-es Eurovíziós Dalfesztivál. Az idei versenyt az ukrán Kalush Orchestra nyerte meg.

Eurovízió: Azonnal mentek a frontra a győztes ukrán zenekar tagjaiFotó: MARCO BERTORELLO / AFP

A hangos reakciók persze nem maradtak el, sokan azonnal felemelték szavukat az eredmény ellen, úgy érezték, inkább a politikáról szólt az este, nem pedig a művészetről, és nagy kárnak tartják, hogy elveszett a verseny szakmai oldala – írja az Elle.hu.

A versenyzők azóta hazatértek, és nagyon úgy tűnik, a vártnál is gyorsabban kell visszatérniük a nehéz mindennapokba. Oleg Psiuk, a zenekar frontemberének legutóbbi fotója máris bejárta a világsajtót. Az énekes szorosan magához ölelte barátnőjét és csókot adott neki, majd taxiba ült. A járművel a frontra kíván visszatérni, hiszen az ukrán férfiak számára most is érvényben van a hadkötelezettség, ez alól pedig ők sem kivételek.

A hat tagú fiúcsapat külön engedélyt kapott az ország elhagyására, hogy részt vegyenek a versenyen, ám azt a parancsot kapták, hogy hétfőig térjenek haza háború sújtotta Ukrajnába. Az ukrán törvények értelmében minden 18-60 év közötti férfinak megtiltották az ország elhagyását, és felszólítják őket, hogy csatlakozzanak a hadsereghez, és támogassák a háborús erőfeszítéseket.

Oleg Psiuk egy márciusi interjúban azt mondta, hogy önkéntes szervezetet hozott létre, amely a közösségi médiát használja a rászoruló ukránok transzportjának és menedékének megtalálására.

A bátor énekes hozzátette, hogy a zenekar mindent megtesz, hogy segítse az ukrán győzelmet.

Forrás: Elle

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Na, ott már majd "nem lejt a pálya"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Namely
"Az énekes szorosan magához ölelte barátnőjét és csókot adott neki, majd taxiba ült. A járművel a frontra kíván visszatérni"

-Jó napot uram, hova parancsolja?
-A frontra kérem.
-Máris.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Taxival a frontra, meg a faszomat. :D

Ez van olyan vásári politikai giccs, mint amikor Jákob saját kezűleg törölte le az ápolónő arcáról a könnycseppet.
Emmersson71
@Namely: Azért az a kép is röhejes, amikor zsíros vezéred "a hátán visz néhány libernyákot", miközben olyan testzsírszázaléka van, hogy a 2. emeletre sem tud felmenni pihenés nélkül :P
Pláne kevlármellényben ;)
Namely
@Emmersson71: 1. én MHM szavazó vagyok.
2. De Toroczkai sem a vezérem.
3. Azért mindennél röhejesebb, hogy bármi a téma, neked mindenről Orbán jut az eszedbe, főként akkor, ha nem tudsz mit írni válaszként, ezért egyetlen dolgot tehetsz: átmutogatsz a másik oldalra.
Emmersson71
@Namely: Annyira nyilvánvaló, hogy a taxi nem közvetlenül a frontra visz egy embert, hogy gondoltam, felesleges magyaráznom az erőltetett baromságodat. De a párhuzamot sikerült felfognod, kb ugyanannyira képtelenség taxival a frontra, mint a dagadéknak akár 2 liter tejet bárhová elvonszolnia, hiszen a punnyadt testét is alig bírja el :P
Uriel
Na, még egy bumburnyák @Namely: személyében. Azért az tényleg elgondolkodtató, hogy ezek közt a "félművelt sunyi parasztok" között nincs egy normális sem - még véletlenül sem!
Namely
@Emmersson71: ha valami nagyon erőltetett, az a szánalmas terelésed, félrebeszélésed. Mivel lebőgtél, természetesen nem úgy gondoltad.

@Uriel: "Azért az tényleg elgondolkodtató, hogy ezek közt a "félművelt sunyi parasztok" között nincs egy normális sem - még véletlenül sem! "
Ezt pont te írod, aki nulla értelmes hozzászólással rendelkezel, és csak ilyen nagyikhoz méltó "bumburnyák" beszólásokig jutsz el.
Szánalmas.
ómió
Na, ott már majd "nem lejt a pálya"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.