„Nincs Önnek erkölcsi alapja törvénytelennek nevezni a kormányt, mert 2006-ban a polgárháború szélére sodorta az országot” – mondta a házelnök a DK frakcióvezetőjének. Gyurcsány Ferenc hétfői napirend előtti felszólalására, amelyben törvénytelennek nevezte a Fidesz-KDNP-kormányt, Kövér László házelnök is reagált. Ne higgye azt, hogy Önnek van joga törvénytelennek nyilvánítani egy demokratikusan megválasztott kormányt” – kezdte Kövér. Hangsúlyozta: erre a DK frakcióvezetőjének azért sincs erkölcsi alapja, mert a a polgárháború szélére juttatta Magyarországot 2006-ban”. Kövér azzal folytatta, hogy Gyurcsány Ferenc minden „létező és elképzelhetetlen bűnt elkövetett a nemzet ellen”.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Tessék, kérem! El lehet innen menni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Kövér szerintem nem tudja, hogy az országgyűlési képviselő, ha felszólal a Parlamentben , ott a saját véleményét mondja el legtöbbször , és őt mint minden embert az Alaptörvény szerint megilleti a szabad vélemény nyilvánítás joga, tehát joga van azt mondani a kormányról amit akar!Kövér szerint ez alól kivétel Gyurcsány akit már a szabad véleménynyilvánítás joga sem illeti meg.A Ház Elnöke szerint az ország működését pedig csak azoknak van joga bírálni, akinek ő megengedi!Változott az Alaptörvény? Új szabályok vannak amelyek még nem jelentek meg a Magyar Közlönyben, de ami késik az nem múlik!Csak dicsérni lehet , csak pozitívan nyilatkozhatnak a Parlamentben a kormány munkájáról ,és magáról a kormányról a képviselők, noha szerintem még mindenkinek , így a dékás képviselőknek is megvan a szabad véleménynyilvánítás joga, és azt egy országgyűlési házelnök sem korlátozhatja!Különösen irritáló hogy egy házelnök úgy gondolja, hogy neki kell megmondani, hogy a199 képviselőnek mihez van joga!Ha valaki kétségessé teszi, hogy egyeseknek nincs joguk valamihez , azt nem egy jogerős bírói ítélet mondhatja ki Kövér úr?Ha nem tanult jogot , hosszú "nehéz politikusi" múltjából emlékezni kellene az Alkotmányra és az Alaptörvényre, mely szabályok egyformán szólnak ezekről a kérdésekről, és a nagypapától is tanulhatott volna ezekről a jogosultságokról.
FLETÓ
Tessék, kérem! El lehet innen menni!!!
kulabombaafityiszre
@durbincs: Miért engednek ilyen hülyét ide,mint amilyen te vagy a fene a kurva anyádat.
drrotf
@Maccska: Amit felsoroltál azok törvény helyeket amelyek alapján az Alaptörvény szerint a bíróságoknak lehet eljárni.Azt is rendeli az Alaptörvény hogy bűncselekmény elkövetésével csak bíróság vádolhat meg valakit, még akkor is ha dékás.Mióta bíróság az Országgyűlés ház elnöke?Hol hangzott el ma az országgyűlésben gyűlölet beszéd, holokauszt tagadás , vagy alkotmányos rend megdöntésére felszólító beszéd?Azt is tudni kellene hogy bűncselekmény esetén a bűnüldöző és vádhatóságnak van joga eljárni. Külön eljárás vonatkozik országgyűlési képviselőre, és mivel Kövér úr ugyan tekintélyes jogosultságokkal bír, de a bűnüldözés még nincs a jog és hatáskörében, s ezért bűncselekmény elkövetésével ő senkit nem "vádolhat" meg .Úgy tudom, hogy amivel Kövér megvádolta Gyurcsányt még egyetlen magyar bíróság sem állapította meg jogerősen, s ezért azt is gondolom, hogy Kövér nem kicsit túllépte hatás és jogkörét, jogszabályt sértett, ami miatt felősségre vonhatnák bíróság előtt!!
drrotf
@Maccska: A törvény az törvény és mindenkinek be kell tartani, és senkinek nincs joga a törvényeket szabadabban értelmezni!Bűncselekmény elkövetését csak jogerős birói ítélet mondhatja ki, s miután Kövér ugye nem bíró nem tehette volna meg azt amit mégis megtett.A rendet a Házban fenn kell tartani, de a rend fenntartását nem lehet a törvények szabadabb értelmezésével megszegni.Az nem lehet egy indok, hogy azért nem használhatja valaki a kormányra ,hogy törvénytelennek tekinti, mert a házelnök szerint a a felszólaló is már többször törvényt sértett noha ezt bíróság még nem állapította meg!Sőt per sem indult ilyen ügyben Gyurcsány ellen.
nemsemmi2
2006-ban a polgárháború szélére éppen Viktor taszította az országot. Az öszödi beszéd, egyáltalán nem adott okot ilyen mértékű felháborodásra. Viktor hergelte a közvéleményt és persze a huligánokat is ő vitte az utcára. Az öszödi beszédben Gyurcsány elismerte, hogy 2004 és 2006 között nem úgy kormányoztak ahogy szükséges lett volna, mert akkor elvesztették volna a választásokat. Ehelyett hazudniuk kellett, hogy a választások után elkezdhessék a szükséges reformokat. Azt is elmondja, hogy ez hiba volt. Persze az orbánista droidoknak nem is számít hogy mit hallanak a saját fülükkel, viktortól várják az útmutatást, hogy megmondja nekik, mit hallottak.
Egyébként mik is azok a bűnök?
A hazudozás? Viktor az elmúlt 12 évben melyik ciklusban nem múlta felül Gyurcsányt hazudozásban?
Eladósította az országot? 6 év alatt 8000 milliárddal viktor 12 év alatt 21000 milliárddal növelte az államadósságot.
Lopás? Gyurcsány és környezete gyarapodásáról nemigen tudott a fidesz semilyen meggyőző adatot előásni, de azt hiszem a viktoré jól látható.
Azonban Gyurcsány nem tette pártmédiává a mindenki adójából fenntartott közmédiát.
Nem nevezte ki a számvevőszék elnökének a frakcióvezetőjét.
Nem lopta el a kötelező magánnyugdíjvagyont.
És még sok olyan dolgot nem tett, viktorral ellentétben amik önmagukban is több okot adhatnának a polgárháborúra mint az öszödibeszéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.