Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter telefonon beszélt pénteken orosz hivatali kollégájával, Szergej Sojguval, most először Oroszország ukrajnai háborújának kezdete óta, és azonnali tűzszünetet követelt tőle – közölte a washingtoni védelmi minisztérium. Amerikai tisztségviselők beszámolója szerint Austin többször próbált beszélni Sojguval az elmúlt közel három hónapban, de az orosz partnereknek érzékelhetően nem volt fontos a párbeszéd az amerikai féllel. A háború február 24-i kezdete előtt, február 18-án beszéltek utoljára egymással. Lloyd Austin hangsúlyozta a beszélgetésben, hogy fenn kell tartani a kommunikáció csatornáit – közölte a Pentagon szóvivője, John Kirby. A TASZSZ orosz hírügynökség azt idézte az orosz védelmi minisztériumtól, hogy a hívás az amerikai fél kezdeményezésére történt. “A nemzetközi biztonság nemzetközi kérdéseiről, ezen belül az ukrajnai helyzetről volt szó” – írta a TASZSZ. A Reuters hírügynökség emlékeztetett, hogy az Egyesült Államok és...

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Mert má nagy a BAJ ? s EZÉRT PUNCSOL ?
durbincs
@Horizont: Akkor csak elfogyott a bányarúzs ? Ótvar ? Az a Denevérből, hidegen sajtolt ?
durbincs
@Macskaszem: maga születéstől buta ?
durbincs
@csak húgy...: Mert csak magavizeli az AZOVISTA náci bérköcsögöket ? mint @RonaGyuri:@Clavigo:@justhpeter:@sgl: ?+ ez a szerencsétle nyomi ? a @Qqberci: ? a bánya legkissebb kispöcse ? +@Yoda69: @tudode: @kissé felnőttem: @kula: ? kicsak 1 rakás bedes szxr ?@Horizont:a buta Ótvar,@izéke:@terlasz:@Uriel:@teuton:@Mirabilis: @amaramaistanna: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.