Nyilvános meghallgatást tart kedden az amerikai kongresszus hírszerzési bizottsága az UFO-észlelések lehetséges nemzetbiztonsági fenyegetéseiről – jelentette a konzervatív amerikai Fox televízió.

Az amerikai kongresszus 50 év után újra az UFO-észlelések veszélyeit vette elő

Fotó: Patrick T. FALLON / AFP

A Fox hírcsatornája fontosnak tartotta kiemelni, hogy a testület legutóbb ötven éve foglalkozott azonosítatlan repülő tárgyak (UFO-k) ügyével.

"Számos rejtélyes légi jelenség van. Nem tudjuk, mik ezek és nem lehet egyszerűen időjárási jelenségnek, léggömbnek, vagy valami másnak tulajdonítani. Kész rejtély"

- fogalmazott Adam Schiff, Kalifornia állam demokrata párti képviselője, aki egyben a képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke is.

André Carson, Indiana állam demokrata párti képviselője, a képviselőház terrorelhárításért, kémelhárításért és tömegpusztító fegyverek elterjedésének megakadályozásáért felelős albizottságának vezetője kijelentette, hogy a kormányzatnak "komolyan kell elemeznie minden lehetséges nemzetbiztonsági fenyegetést, és választ is kell találnia különösen olyan esetekben, amelyeket még nem teljesen értünk".

A nap folyamán Ronald Moultrie hírszerzési és biztonsági ügyekért felelős védelmi államtitkárt, valamint Scott Brayt, a haditengerészeti hírszerzés igazgató-helyettesét is meghallgatta a testület. Egyelőre nem világos, hogy hajlandóak lesznek-e a nyilvános fórumon minderről beszélni.

Forrás: mti.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.