Az orosz védelmi minisztérium szerda délelőtti közleménye szerint hétfő óta összesen 959 ukrán védő adta meg magát a mariupoli Azovsztal acélműnél, írja a Guardian alapján a Telex.

Moszkva: közel ezer ukrán védő adta meg magát Mariupolban

Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által videófelvételről készített képen orosz katonák ukrán katonákat kutatnak át a mariupoli Azovsztal acélmű területén 2022. május 17-én. A nap folyamán több mint 260 ukrán harcos – sokan közülük sebesültek – hagyhatta el az acélmű területét. MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

Moszkva szerint csak az elmúlt 24 órában 694 ukrán harcos adta meg magát.

A minisztérium hozzátette, hogy 80 sebesült is van a magukat megadó katonák között, közülük 51-et kórházba szállítottak.

A közleményben – melynek állításait a Guardian szerint nem tudták hitelesíteni – arról is írtak, hogy az éjszaka folyamán 270 ukrán katonát öltek meg, 54 „egységnyi haditechnikai eszközt tettek harcképtelenné”, valamint lelőttek két repülőgépet és 15 drónt is.

Címlapkép: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

Forrás: Telex

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
@durbincs: a puncikáddal diskurálj és rólam szakadj le mert 3000 szer foglak lekurvázni ugy hogy a vélemény szabad mocskolodj otthon fejletled döglőtt halfarok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.