Márki-Zay legújabb javaslata így hangzik: "ha kevesebb vizet akar valaki használni, akkor víztakarékos vízcsapokat tessék fölszerelni, nagyon egyszerű például, vagy tessék, van egy olyan ismerősöm, kedves barátom, aki ugye a vizet is részben visszaforgatja, tehát az a víz, amit mondjuk, mit tudom én, mire használ, az még utána lehet, hogy a vécé leöblítésére is alkalmas, mondjuk fürdővíz, teszem azt. Tehát vannak ilyen megoldások. " - mondta a bukott messiás. Márki-Zay szerint tehát az emberek ne is húzzák le a WC-t, hiszen ez is pazarlás. Inkább szereljenek be méregdrága berendezéseket, gyűjtsék a fürdővízet és használják azt a leöblítésre, ha pedig éppen nincs fürdővíz, akkor várják meg, amig összegyűlik elé, hiszen a baloldali mentalitás szerint fürödni se kell annyit, mert az is pazarlás.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tomsawyer - régről
@durbincs: Nincs ma hangulatom ehhez. Nincs jakuzzim. Jó nekem marginálisan, itt a szélén kevesebb a gazember. Ha meg teljesen kimaradsz, akkor meg egyetlen egy sincs.
Qqberci
Bár az ilyen selejthalak ezt nem értik, sok helyen van a világban elkülönített ivóvíz- és használati víz rendszer...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.