A felvételen a pilóta hangja hallható a repülőgép utolsó pillanataiban.

Megrázó felvétel szivárgott ki egy orosz repülőgépről, ami találatot kapott az ukrán légtérbenRussian Defence Ministry / AFP

Rövid, de nagyon felkavaró hangfelvétel terjed az interneten, melyet állítólag egy találatot kapott, orosz Szu-34-es vadászbombázó utolsó percéről rögzítettek – adta hírül a portfolio.hu.

A szóban forgó felvétel ukrán forrásokban jelent meg: az orosz gép rádióadását állítólag az ukrán hírszerzés fogta el és publikálta – így a hitelességét nem lehet megerősíteni független forrásból.

A hangfelvételen a gépies női hang a harci repülőgép fedélzeti számítógépéről származik, amely azt közli, hogy a gép találatot kapott és mindkét hajtómű lángra kapott. A pilóta közben próbál nem pánikba esni és nyugtatni magát, miközben a megfelelő pillanatra vár, hogy katapultálni tudjon.

A végén ordítás hallható, de becsapódásnak nincs jele, a pilóta valószínűleg katapultált és élve megúszta az esetet.

Forrás: portfolio.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
@Maccska: Ennél kevés hitelesebb felvétel lehetséges, a 35-ös gépi hangját nem adják kölcsön az oroszok...mostanában ...a bohóc mamádat meg csókoltatja Zelenszkij elnök !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Minek ment oda? Igy járt. Ennyi(ke). Maradt volna otthon , és szürcsölhetné a teácskáját.
Peller Anikó
@Sikari: Mert te vagy a magyar, mi? Románok szégyene.
teuton
@Maccska: Analfabeta! Senki nem mondott 200at, de több, mint 100at bevallottak az oroszok... Azonkivül szamtalan videot lathatsz a lelövesekröl es nyilatkozatokat az elfogott pilotaktol. Azonkivül mar 12 tabornokot is likvidaltak az ukranok 2 honap alatt, többet, mint az egesz 2. vilaghaboruban vesztettek az oroszok a fronton! Ja, ahhoz olvasni kellene megtanulni, meg esetleg egy idegen nyelvet is...
surdilloFUJT
@Maccska: napihülye,menj oda számold meg,utána orbinál nyalhatsz,sikari után!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.