Oroszország jelentős diplomáciai lépésre szánta el magát: kitiltják az országból Joe Biden, amerikai elnököt, Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminiszterét és William J. Burns-t, a CIA vezetőjét – írja a Reuters nyomán a Portfolio.

Putyin meghozta a döntést: kitiltják az elnököt, a külügyminisztert és a CIA igazgatóját is

Oroszország további 963 amerikai állampolgártól tagadja meg a lehetőséget, hogy beutazzanak az országba, köztük olyan fontos politikai vezetőkkel mint

Joe Biden, Antony Blinken és a CIA vezetője, William J. Burns.

Az amerikai kitiltásokkal egyszerre 26 kanadai állampolgárt is felvettek a szankciós listára köztük a védelmi és védelmi ipari vezetőkkel és Sophie Gregoire Trudeau-val, Justin Trudeau feleségével.

A lépés ugyan csak szimbolikus, de jó mutatja a két ország diplomáciai viszonyának gyors romlását. A két ország sorra tiltja ki egymásból a magas rangú politikai és üzleti vezetőket.

Oroszország legutóbb pont egy hónapja tiltott ki fontosabb amerikai politikusokat és cégvezéreket az országból:

az akkori körben a tiltólistára tett személyek között volt Kamala Harris, az Egyesült Államok alelnöke és többek között Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója.

Forrás: Portfolió

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Uriel
Hű, de nagy veszteség ez Amerikának.
Én 14 évesen jártam az akkor még Szovjetunióban, de azóta sem akarok.
Buta oroszok...
Buta oroszok - ki kell zárni őket a világból mindenkistül!
Maradjanak maguknak a kőbunkók !!!

Szar, szemét csicska 19. században élő népség!
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika mutkor meg má gazdasági szakértő is ? az isten áldja má meg ? de 5 elemivel ? és 50Iq-val ? Palika ! mert@Baker: @justhpeter: @simmering73: Bezzeg Tahó ,@Uriel:? is kispisis ,,
Uriel
@ESCOBAR: Semmit, te faszparaszt. Lázálmokra semmit.

A lángos képedbe beletolok egy rozsdás vascsövet és belehugyozok.
ESCOBAR
@Uriel: Feltettem egy kérdést! Én nem foglaltam állást a témában! Te meg nekem ugrasz! Úgy viselkedsz, mint @1984, meg a többi ...
evacica
@Uriel: Azzal egyet értek, hogy ettől ezek az amerikai vezetők még jól fognak aludni, de azzal, hogy az orosz nép buta és csicska azzal nem! Kéne egy kicsit jobban megismerni az orosz irodalmat, zenét a tudósaikat és aztán mondjál véleményt! Hogy birkák igen, mint ahogy a magyar is, azért nyert Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.