Eléggé megrázó írást mutatok ma be, ami sok mindenre rávilágít, amit eddig nem értettünk: a Важные истории, magyarul: „Fontos történetek” című orosz oknyomozó portál munkatársa, Roman Anin azt próbálta meg kideríteni, hogy kerülhetett egyáltalán sor Oroszország Ukrajna elleni inváziójára, hogy…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ön és közámítás magasiskolája

Szele: „Putyin a buborékban”

Mottó helyett egy kiemelés:
„Putyin most is az FSZB igazgatója, csak jelenleg orosz elnöknek álcázza magát.”

„ezt a háborút Oroszország abban a pillanatban vesztette el, amikor megindította. Éspedig a felderítési adatok minden képzeletet felülmúlóan hamis volta miatt.” – állapította meg Roman Anin „Hogyan döntött Putyin a háborúról” című írásában, mely alapján a blogger is feldolgozta a témát.
Menet közben egy igencsak karakteres története is elmesél, ami nagyon erősen hajaz az orbáni logikára.
Az un. Albright-konteó:
mely szerint Madeleine Albright volt amerikai külügyminiszter bevallotta, hogy: „az USA nagyon szeretné, ha Oroszország egyáltalán nem is létezne, mert óriási vagyona van.”.
Nos persze sohasem mondott ilyet, viszont kiderült (FSO, a Szövetségi Védelmi Szolgálat vezérőrnagya, Borisz Ratnyikov bevallotta): „telepatikusan átvizsgáltuk Albright miniszter asszony tudatalattiját... Albright asszony gondolataiban a szlávok iránti beteges gyűlöletet találtuk. Az is felháborította, hogy Oroszország rendelkezik a világ legnagyobb ásványkincs-tartalékával”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.