Újabb állítások szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök napi 24 órás orvosi ellátást igényel. A brit titkosszolgálat egykori vezetője, Sir Richard Dearlove szerint a beteg diktátort valószínűleg hamarosan szanatóriumba küldik.

- Egyszerűen csak idő kérdése, hogy Vlagyimir Putyint szanatóriumba küldjék 

- jósolta az MI6 brit titkosszolgálat egykori vezetője, Sir Richard Dearlove, aki szerint ez lenne a megoldás az orosz vezetés részéről az esetleges puccs elkerülésére is.

Titkosszolgálat információk szerin Putyin hamarosan szanatóriumba kerülhet

Fotó: MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / AFP

A brit titkosszolgálat egykori főnöke a One Decision podcastban nyilatkozva elmondta, hogy szerinte Putyin hamarosan elhagyja hivatalát, hogy orvosi kezelésben részesüljön – írja a Blikk.hu.

Azt hiszem, 2023-ban valószínűleg szanatóriumba kerül, ahonnan már nem Oroszország elnökeként kerül ki. Nem azt mondom, hogy nem fog kikerülni a szanatóriumból, de Oroszország vezetőjeként biztos, hogy nem- mondta a műsorban, majd így folytatta:

- Ez is egy módja annak, hogy puccs nélkül továbbvigyék majd a dolgokat. A közvélemény a háború kitörése óta elkezdett máshogy gondolkozni Oroszországban, ami komolyan veszélyeztetheti Putyin pozícióját. A gyógykezeléssel azonban elkerülhetik az esetleges puccskísérleteket ellene

- tette hozzá Sir Richard Dearlove.

Forrás: Blikk.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Jobb lenne ha a hágai nemzetközi Bíróság döntené el mi legyen az öregemberrel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Siralmas, hogy az ukrajnai béke és ezrek élete azon múlik , hogy Putyin ki tud- e taláni valamit, hogy elkerülje az arcvesztést.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275935730_4938564162902633_8152745817263538400_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=5jrJvomFq3kAX8nbR-A&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_pI-898GPVcJ4zm4KR9aR8dz4xoreNTU0TVxTL8Vp7og&oe=628EEB75
Egyébként kizárt, hogy egy 70 körüli, birodalmi megalomániával köszködő, a pletykák szerint rákkal és parkinsonnal megvert, a kritikus véleményektől egyre izolálódó, ex-KGB ügynök racionálisan viselkedjen. Szerintem 2014 -ben a Krím annektálással kezdődött az agymenés, azóta csak súlyosbodik. A dagadék mindig szar emberekre tesz. Putyin, Bolsonaro,Trump, keleti nyitás, most azután más lesz a világ. Nehéz lehet egy felcsútszéli üzemi párttitkár szocializációból kulturáltan gondolkozni és viselkedni. Azt hiszem, hogy senki , vagy csak kevesen gondolták, hogy a II.világháború utáni béke ilyen törékeny. Sokan gondolták azt, hogy különböző nemzetközi egyezmények szilárdan biztosítják a békés életet. De most kiderült , hogy nem így van, elég egy-két normálatlan ember aki úgy gondolja, hogy neki kell biztosítani országa nagy hatalmi helyzetét jogosan kezdhet háborút egy olyan ország ellen aki szerinte veszélyezteti országa biztonságát. Hát ennyit érnek a nemzetközi szerződések! Szerintem ezek csak álcák a háborúk megindításához, kábítják az országok lakosságát, hogy békében élhetnek, közben meg csak egy újabb háborúra készülnek!
uploads.disquscdn.com/images/15c2e228c5f27a152e316a6e2150d30c36f2d6935b1ce9363a06d62538cf3815.jpg?w=800&h=336
C_3PO
@Gazella: Sok sikert!!! De őszintén!
csipetke
Ennek az idióta putyinnak már rég valamelyik klinika "vicces" osztályán lenne a helye, esetleg muszájkabátban, ha másképp nem megy. Csakhát ezt a háború előtt kellett volna
evacica
Orbán fő barátja! Madarat tolláról embert barátjáról!
drrotf
Régen még Brezsnyev idejében a puccsot úgy hajtották végre, úgy helyezték partvonalon kívülre az első titkárt, hogy megjelent egy közlemény amelyben a központi bizottság tájékoztatta az embereket, az alattvalókat, hogy XY elvtárs nagyon elfáradt, és ezért pihenésre szorul, és munkáját AB elvtárs veszi át!Sőt maga a kegyvesztett elvtárs közölte, hogy ő most nagyon elfáradt és pihenésre van szüksége.Ekkor még sokat adtak a formaságokra, puccsról szó sem eshetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.