A római repülőtéren hagyta mintegy 180 utasát a Wizz Air légitársaság. A gépnek kedden 22.20-kor kellett volna felszállnia.

Rómában rekedt a Wizz Air 180 utasa, sokan az éjszakát is a repülőtéren töltötték

Az utasok, köztük gyermekes családok, idős emberek maradtak magukra a Fuimicino várótermeiben, ahol magukról kellett gondoskodniuk. Sokan a padokon, a padlón aludtak.

Minderről az egyik póruljárt utas számolt be a Blikknek telefonon.

– Szerda délelőtt van, információk szerint 13 órakor száll fel egy repülő, azzal jutunk haza. De semmilyen hivatalos információt nem adnak, egy-egy sms vagy email érkezett néhány utasnak

– kezdte a Blikk olvasója, aki kérte, ne írják ki a nevét.

Mint mondta, kedd este a családjával érkezett a repülőtérre, reménykedve a 22.20-as indulásban, bár délután a gyereke már kapott egy értesítést, hogy a repülő valószínűleg késik, mivel csak szerda hajnali 02 óra 45-kor száll fel.

A pultnál lévő olasz alkalmazottak semmilyen indokot nem mondtak, kezdték összeírni az utasok névsorát azzal, hogy keresnek szállást. De néhány utas kapott egy emailt, hogy feltehetően csak szerdán 13-kor lesz a felszállás. De erről már nem mindenki kapott tájékoztatást. A közel kétszáz várakozó teljesen tanácstalan volt.

Egy friss hír szerint a kint várakozó utasok most értesültek arról, hogy a gép 13 órára tervezett felszállása újabb egy órával késik. Ugyanakkor egyesek beszámolója szerint éjfél után érkezett egy busz, és mintegy negyven utast elszállítottak egy szállodába – írta szerdán dél körül a bulvárlap.

A Blikk a Wizz Airnek elküldte az esettel kapcsolatos kérdéseiket, ők pedig választ ígértek.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Három, vagy négy éve voltam Rómában és mi beültünk már a gépbe a hazafelé indulásra várva..., aztán majd egy órája ültünk már a gépben a Fuimicino-n, de csak nem indult.

Semmi információt nem adtak, aztán vagy egy óra elteltével megjelent a gép ajtajában hiller i.
Őreá várakoztunk vagy másfélszázan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.