Oroszország az Ukrajnával vívott háborúban elviekben több tömegpusztító fegyvert is bevetett, melyek komoly fenyegetést jelenthetnek a jelen-, de még az utókorra is. Nem véletlen ugyanis, hogy már a 19. században is születtek olyan nemzetközi megállapodások, melyek jogilag szabályozzák, hogy milyen típusú fegyverek engedélyezettek és tiltottak a háborúban. A következőkben a tiltólistára került fegyvereket sorakoztatjuk fel – vigyázat, cikkünk csak erős idegzetűek számára ajánlott!

Forrás: bitcoinbazis.hu
Feltöltő: BitcoinBazis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Csizmás Kond: A láthatatlan szilánkot szóró izét a mindent látó szemmel vizsgálták! Na innen a tudás! :-)
simmering73
@CsipkeRózsa: Sikarinak elég tág az érdeklődési köre, ha megfigyelted. A rasszizmustól az antiszemitizmusig tart.
simmering73
@csak úgy...: Az egyik kibucban látta meg a napvilágot.
CsipkeRózsa
@Shikari: 15:05

Tudom, hogy Izraelről van véleményed, de egy orosz ténykedésről is Izraelt ítéled el, nem a támadó, gyilkos Oroszország. Ez a kettő látásod megvan minden olyan cikknél, ahol valamilyen témában Izraelt marasztalod el, sőt a témától függetlenül is.
Shikari
@CsipkeRózsa: Ismét a magyarázkodás! Vádolják az oroszokat tiltott eszközök bevetésével, de mint írtam a példákat, Izrael és az USA büntetlenül megtette. Akkor mit akarsz az oroszoktól olyan ügyben, amit nem bizonyított senki?
csak úgy....
@CsipkeRózsa: egy putyinalista fidesz aktivistától nem várhatsz többet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok