Az ukrán elnök eddig sem fogta vissza magát, ha a magyar kormány kritizálásáról volt szó, de Davosban rátett még egy lapáttal.

Zelenszkij minden eddiginél keményebben beszólt Orbánéknak

Fotó: Facebook

Volodimir Zelenszkij, aki videóhíváson keresztül szólalt fel a svájci városban zajló Világgazdasági Fórum egyik vitájában, szemére hányta a nyugati országoknak, hogy nem állnak egységesen Ukrajna oldalára, írja a Spiegel nyomán a Privátbankár.

Úgy véli, hogy főleg Magyarország és Törökország nem szolidáris országával – az Orbán-kormány gazdasági okokra hivatkozva továbbra sem hajlandó megszavazni az EU Oroszország elleni kőolajembargóját, Törökország pedig a svéd és a finn NATO-csatlakozás ellen emelt kifogást.

Valami nincs rendben Magyarországgal

– fogalmazott. Szerinte hazánk Ukrajna támogatását tekintve „nem annyira egységes, mint az EU többi része.”

Címlapkép: Facebook

Forrás: Privátbankár

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
@Horizont: @csak úgy...: a helyzet az, hogy szégyellitek bevallani, hogy mennyire buták vagytok!
Csak megkérdezem >> tudjátok, hogy az usa-soros-nato-u miért ugrottak ki az ukránok nyílt támogatásából, miért nem vonultak be "ukrán hazát" védeni? Súgok > mert hülyék voltak azt sem tudták, hogy nem egy független ország területén partizánkodnak, létesítenek hadi vegyi üzemeket, stb. Amikor megtudták a valós helyzete beszartak! Így lettek háborús agresszorok! DE így lettek háborús bűnösök is! Amelynek tényét csak akkor tudnák lemosni magukról ha, az oroszokat a betonba verték és megszólalni sem tudnak!
Csakhogy a tények kemény dolgok! Ti meg hülyék vagytok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludas Matyi
@FLETÓ: szegeny szarszaju! Eddig több Millio USD landolt a privat bankszamlajan.
Most vasarolt a szüleinek egy oriasi villat Tel Avivban 7 Millio USD-ert.
Leszarja nagy ivben hogy hullik a nepe, ö es a Klitschko testverek csak a bankszamalajukat tömik , mig majd a haboru vegen visszalepnek!
Németh István
@KisTehen: IGEN ez énszerintem véletlen! fel kellene ajánlanunk, hogy inkább nem eszünk, nem iszunk, nem is dolgozunk >>>MEGYÜNK az ukrán erőszakos gyilkos nemzetvezetést megsegíteni!
valójában az ukránok kenyerét ettük eddig is nagyon hálásnak kellene lennünk!
Gondolom a novák kata ezt fel is fogja ajánlani! Még mielőtt lemondana! >> ezt honnan szalasztották ebbe a pozícióba, ez meghülyült, valami az agyát megtámadta !? Szégyellje magát! Senki nem hatalmazta fel csupán jogot formált magának, jogot vindikált magának > törvénytelenül méghozzá, hogy a nevemben nyilatkozzon, megkérdezett?? NEM, akkor menjen a fenébe amíg türelmes vagyok!
Németh István
Amíg ilyen meghülyült államelnökünk van >> m MINT A NOVÁK KATA >> addig nem csak ez a moslék zelenszkij, hanem minden moslék az ursula a soros -biden röhögve fog mindenféle >> Orbán VIKTOR által tett MINISZTERELNÖKI és a kormánya intézkedését és álláspontját támadni!
A magyar ellenzék új erőre kapva szemberöhögi a kormányt az államvezetést minden téren!
Ezt a meghülyült agya-fogyott hölgyet mielőbb el kell távolítani!
FLETÓ
@Ludas Matyi: Ehhez képest Magyarországon is sok libernyák ezt a férget élteti!
Ludas Matyi
@FLETÓ: mond , hogy kik eltetik, mert en nem tudok rola. Igaz, hogy en hontalan vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.