Az ukrán elnök eddig sem fogta vissza magát, ha a magyar kormány kritizálásáról volt szó, de Davosban rátett még egy lapáttal.

Zelenszkij minden eddiginél keményebben beszólt Orbánéknak

Fotó: Facebook

Volodimir Zelenszkij, aki videóhíváson keresztül szólalt fel a svájci városban zajló Világgazdasági Fórum egyik vitájában, szemére hányta a nyugati országoknak, hogy nem állnak egységesen Ukrajna oldalára, írja a Spiegel nyomán a Privátbankár.

Úgy véli, hogy főleg Magyarország és Törökország nem szolidáris országával – az Orbán-kormány gazdasági okokra hivatkozva továbbra sem hajlandó megszavazni az EU Oroszország elleni kőolajembargóját, Törökország pedig a svéd és a finn NATO-csatlakozás ellen emelt kifogást.

Valami nincs rendben Magyarországgal

– fogalmazott. Szerinte hazánk Ukrajna támogatását tekintve „nem annyira egységes, mint az EU többi része.”

Címlapkép: Facebook

Forrás: Privátbankár

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
@Horizont: @csak úgy...: a helyzet az, hogy szégyellitek bevallani, hogy mennyire buták vagytok!
Csak megkérdezem >> tudjátok, hogy az usa-soros-nato-u miért ugrottak ki az ukránok nyílt támogatásából, miért nem vonultak be "ukrán hazát" védeni? Súgok > mert hülyék voltak azt sem tudták, hogy nem egy független ország területén partizánkodnak, létesítenek hadi vegyi üzemeket, stb. Amikor megtudták a valós helyzete beszartak! Így lettek háborús agresszorok! DE így lettek háborús bűnösök is! Amelynek tényét csak akkor tudnák lemosni magukról ha, az oroszokat a betonba verték és megszólalni sem tudnak!
Csakhogy a tények kemény dolgok! Ti meg hülyék vagytok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Ez az idióta még mindig azt hiszi, hogy a kabarészínpadon beszél... :)
KisTehen
librók, füttyentett a gazdi, tessék pitizni
Maccska
Gondolom,hogy előbb utóbb senki sem fogja komolyan venni.
Ez a faszi még egyszer sem köszönt meg semmit,csak osztja az észt.
rokker33
Ez a cirkuszba való zsidó bohóc elmehetne már a fenébe! Nem fogjuk a gazdaságot tönkre tenni más ország miatt!!! Ezt Brüsszelnek is megkell értenie és az ukránoknak is!
durbincs
@verőce21: Lehet Alföldes Robi írja a beszédéit ? a pálya szélére csúszva ? marék Áproért ?
Gazella
Jogos. A zsirháj egy különleges babszósz.. nem engedi el.a.gázpénzt ami a zsebébe megy.
Horizont
Na már ide is rohantatok rottyant fidesz nyaloncok, szerintem Zelenszkijnek a lába nyomát se csókolgathatná orbánotok.
KisTehen
@Horizont: korrupcióban semmiképp
KisTehen
Colin Stevens, a Brüsszeli Sajtóklub elnöke a New Europe kiadványnak adott interjúban közölte, hogy Volodimir Zelenszkij elveszítheti Európa támogatását, amennyiben nem hagy fel az ellenzéki média és a szólásszabadság elleni ténykedésével.

A Kárpáthír szerint Colin Stevens úgy véli: Zelenszkij nemkívánatossá válhat az EU-ban, amennyiben tovább támadja az ukrán ellenzéki médiát. Brüsszelben ugyanis úgy gondolják, hogy a kormánynak és az elnöknek nem tetsző bármilyen sajtótermék önhatalmú elhallgattatása a szólásszabadság és az alkotmány megsértését jelenti.
jesz
ez mennyi támogatást követel?...a többiek még bedőlnek, mert utálják az oroszokat, és mindent megtesznek, hogy az utolsó, még élő ukrán katonával védjék Európa gazdagabbik felét...

...bezzeg a magyarok...azoknak nincs okuk sérelmezni az elmúlt negyven éves szovjet uralmat?
KisTehen
@jesz: .

legutóbb 800 millió dollárt kért a szétlőtt goliát repülőgépük újjáépítésére

halkan jegyzem meg, hogy nekik kb 500 millió dollár lenne a finomítóink átállítása
Borsó
@rokker33: Igazad van. Te… azért édesanyádat és -ha vannak- a testvéreidet, barátaidat átküldenéd Ukrajnába? Te magad át mernél menni? Vagy csak otthonról, a fotelban ülve vagy bátor? Csak más megnyomorított élete, vagy éppen halála ér neked kevesebbet, mint a havi ótvaras rezsid?
Shikari
Vesszen Ukrajna! Ha nem adják meg magukat, Putyin a poklot viszi el nekik!
Németh István
Egy moslék háborús bűnös aki a saját népét írtja az ne szólogasson be más állam, ország önálló és teljesen független álláspontját illetően senkinek se ! Az önmaga lelkiismeretével próbáljon elszámolni az ország polgárainak legyilkolásával, anyagi javainak, nemzeti értékeik tönkre tételével ÉS a külföldön felhalmozott vagyonával! >> azzal a néhány milliárd dollárral!
csak úgy....
@Horizont: nem csak ö, itt még nagyon sokan!
Németh István
@Horizont: @csak úgy...: a helyzet az, hogy szégyellitek bevallani, hogy mennyire buták vagytok!
Csak megkérdezem >> tudjátok, hogy az usa-soros-nato-u miért ugrottak ki az ukránok nyílt támogatásából, miért nem vonultak be "ukrán hazát" védeni? Súgok > mert hülyék voltak azt sem tudták, hogy nem egy független ország területén partizánkodnak, létesítenek hadi vegyi üzemeket, stb. Amikor megtudták a valós helyzete beszartak! Így lettek háborús agresszorok! DE így lettek háborús bűnösök is! Amelynek tényét csak akkor tudnák lemosni magukról ha, az oroszokat a betonba verték és megszólalni sem tudnak!
Csakhogy a tények kemény dolgok! Ti meg hülyék vagytok!
Horizont
@Németh István: Te meg elmebeteg barom.
Nyírfa
@Horizont: Zelenszkij tehetséges színészből államférfivá vált. Orbánról pedig szó se essék. Nem mondom, hogy kegyeleti okokból, mert még él.
Nyírfa
@Horizont: Ne felejtsem már el: nézem a orozatot, és nagyon tetszik! Akár nálunk is játszódhatna, úgy látszik, a volt szocialista országok problémái egy tőről fakadnak. Zelenszkij tüneményes benne! :)
Horizont
@Nyírfa: Ez a sorozat szerintem szédületesen jó. Minden színész nagyszerű benne. Látszik élvezik a szerepüket. A legutóbbin annyit nevettem. Igen mindegyik rész nálunk is játszódhatna. Például a múltkor az útépítési, javítási láncolat:) Zelenszkij jó kis színész volt és igazad van mára államférfivá érett. Nem is csodálom, hogy megválasztották. Én is rá szavaztam volna. orbán nem volt színész de nem is érett államférfivé. Soha nem is fog. A fidesz és szavazóik köpködhetnek bármennyit az ukrán elnökre és nyalhatják Putyin seggét. A nagy oroszbarátok. Néha elképedve olvasok és meginogok abban hogy a sok hülye lehet nem tudja mégse, hogy nem az ukránok rohanták le az oroszokat?? orbán?? Szeretném már ha ez a mondat elhangozna:
De mortuis nil, nisi bene ...Holtakról vagy jót, vagy semmit !!!
Németh István
@Horizont: @Nyírfa: benneteket össze kell kötni és merő kíváncsiságból a Dunába hajíntani! Szegény Dunát így összepiszkolnánk veletek de nyilván vállalná a szolídaritást, hogy elemészt benneteket és a halaknak ajánlja fel rothadó valótokat!
Barmok a zelenszkíj törvénytelenül került kormányra valójában megpuccsolta a törvényes kormányt! Aztán hogyan is van, hogy ez alatt az idő alatt dollármilliárdokra tettek szert külföldi és nem egy bankban!? Állatkáim! "De mortuis nil, nisi bene ...Holtakról vagy jót, vagy semmit !!!" rólatok a semmit is csak szarjellemzővel lehetne kántálni!
Horizont
@Németh István: Kussoljál te agyalágyult barom. Ki a franc szólt hozzád??? Tájékozódj még a hírek világában mert annyi baromságot hozol össze nap mint nap. Rothadó valód neked van elmebeteg. Anyáddal vagy a feleségeddel beszélj így már ha van. Bedilizett hülye.
ómió
Agydonorod van már, "Jeszenszki" efftárs!?
Németh István
@Horizont: @Horizont: te agyfelfogókád hiányos mi több nem létezik! Következésképpen egy orránál vezetett szarvasmarha vagy!
Horizont
@Németh István: te meg rohadék kis tetű. Kussoljál.
Shikari
@Horizont: Ne ragadtasd el magad, ha hazafiakhoz és magyarokhoz szólsz! Nekünk, többségnek sem tetszik a véleményed.
Ha nem tetszik, hogy minoritás vagy, legyél kussba! Senkinek nem számít a véleményed és lepkefos komolyságú!
Horizont
@Shikari: Legyél te kussban!!! Te meg a többség??? Dőlök a röhögéstől. A színvonalatokról nem is beszélve. Kussolj és ne szólj hozzám. Azt csinálok amit csak akarok. Sajnos te is. Ja mintha a te véleményed számítana te nagyon szerencsétlen. Ki vagy te? Egy senki egy nagy nulla. A szar kommentjeiddel. hahahahaha
Németh István
Különben és ez tény! Egy ukrán hölggyel összeütközve léptünk be egy plázába! Nem volt ráírva hogy ukrán! Bocsánatot kértem a figyelmetlenségemért, mire angolul, majd a magyart törve, ő szabadkozott, hogy el volt gondolkozva! A férjével volt, aki kicsit előbb lépett be, így nem láthattam! Az is ukrán volt úgy 35-40 éves! Kijeviek voltak, de ahhoz képest jól beszéltek magyarul is, kisült, hogy Berekszászon, Lembergben és Munkácson is mint területi felügyelő, amolyan instruktorféle volt a hölgy a férfi meg mérnökként dolgozott valami élelmiszeripari üzembe! Semmi pillanat alatt politizáltunk és ennek során egyértelműen azt mondták a világot mentse meg az Úr Isten az ukránoktól a moslék és erőszakos, népgyilkos vezetőiktől a polgárok rettegnek és nem ám az oroszoktól, hanem az ukrán katonáktól akiknek ki van adva, hogy akár a polgári lakosság közt szervezzenek túszokat és ha nem engedelmeskednek lőjék le őket! Majd az oroszokra fogják! Ezért menekűlnek az ukrán polgárok ki merre lát, sokan az oroszokhoz, ahol védelemben ellátásban van részük! Az ukránok kegyetlen moslékfaj, egy sajátos rétegük gonosz aljas gyilkos, nem akarnak dolgozni elsődlegesen a nőkkel de az erőviszonyaik alapján bárkivel akarják kiszolgáltatni magukat! Undorító népség - szégyellik a hazájukat, amely többet jobbat érdemelne, mert hatalmas vagyont örököltek a szovjet hatalom jóvoltából!
Csak úgy mondom ez nagyon azt igazolja hogy a zelenszkíj vezette erőszakkormánynak meg vannak számlálva a napjai nagy a népharag ellene, és rettegnek tőle! Ez nagyon meg fogja önmagát bosszulni! Nagyon elítélik az usa-t és az eu agresszor nemzeteit, és utálják a lengyeleket - szar vajdasági népnek tartják őket, jellemtelen szemeteknek!
Hát idáig stimmel! Hozzászólás???
Shikari
@Horizont: Nem így működik! Te nem szólsz hozzánk, mert egy beteg lelkű, aberrált kisebbség tagja vagy, akit a magyarok leszarnak! Így téged is! Vered itt magad nyanya, közben ömlik a magyarellenes szarság szádból és hörögsz a normálisokra!
Shikari
@Horizont: Takarodsz a fajtádhoz, mocskos szájú vén kurva!
Horizont
@Shikari: anyád...az!!!
Köcsög, görény.
Shikari
@Horizont: Takarodsz a fajtádhoz, mocskos szájú vén kurva!
Nyírfa
@Horizont: 06.47

Eredetileg az volt a szándékom, hogy csak benézek, mi újság a Propin, de látom, elszabadult a pokol. Pisti a halak eledeéül szánna minket, de a többiek is hozzák a jobboldali kultúrfölényt, már ha a durvaság, a közönségesség, a már mérhetetlen primitívség annak számít.
Egyre sűrűbben kell szembesülnünk azokkal az attitűdökkel, amelyek miatt megkérdőjeleződik a magyarok európaisága.
Mintha ma is csak kellemetlen betolakodók lennénk egy nálunk összehasonlíthatatlanul civilizáltabb világban. A cigányság szemére vetjük, hogy évszázadok sokasága alatt sem tud beilleszkedni - hová is? -, a demokrácia halotti leplén taposó kormányunk és támogatóik éjt nappallá téve migránsoznak, holott mi magunk hordozzuk az ide nem tartozás tudatát,a fejletlen viselkedéskultúrát, s teszi ezt egyre nyilvánvalóbbá a regnáló politikai stáb. Nincs azzal semmi baj, ha a jelenlegi vezető garnitúra s a népességünk egy része vágyik a kipcsak törzsek ölelő karjaiba, csak akkor nem kell itt élniük, nem kell kulturáltabb , értelmesebb népek, nációk elől elfoglalni a helyet és tönkre tenni egy gazdag. gyönyörű földterületet.
Mi, akik együtt haladnánk Európa jobbik felével, szívesen megtartanánk és megművelnénk ezt a hazának hívott kertet, és élnénk végre békében, barátságban, konstruktív együttműködésben a környező népekkel. Jó lenne, ha így lehetne.
Addig is, amíg kiderül, milyen irányt vesz a magyarság , tehát, nem Orbán, hanem a magyar nép, azt remélem, hogy az EU megteszi a többsebességes Európa megvalósításának első , de nagyon komoly változást lehetővé tevő lépéseit, hogy útját állja annak a tomboló, kéjes bosszúvágyban úszó őrületnek, amivel Orbánék rátelepedtek az országra, s rátelepednének az egész kontinensre.
Horizont
@Nyírfa: Egyetértek minden szavaddal.
Shikari
@Nyírfa: Nem volt szándékomban szólni hozzád, de mégis megteszem!

Érdekes, hogy az elvbarátaid fölényeskedő, agresszív, sértő stílusát nem bírálod, csak az azokra adott reakciókat!
Bennünket nem kell Európába befogadni, mert mi vagyunk Európa! Tatártól, töröktől védtük és hálából megcsonkították a hazánkat. És te ezt akarod "felvirágoztatni"? A sajátoddal gazdálkodj, amit rátok hagytak az őseitek, már ha voltak olyanok!
Ha meg nincs hazád, akkor sem fogod megkapni a miénket! Mi nem az elhülyült németek vagyunk, akik asszisztálnak a saját kiirtásukhoz!
Magyarország a magyaroké és a betolakodókat nem szívleljük, főleg ha ennyire pimaszak!
Nyírfa
@Shikari: 14.51

Elolvastalak, újat nem mondtál, én pedig megállapítottam, nem először, és gondolom, nem is utoljára, hogy nem vagy normális. Nem hiszem, hogy valaha is lenne mondanivalónk egymás számára, ezért nyugodtan tartsd magad az eredeti szándékodhoz, és ne szólj hozzám.
Remélem, megbeszéltük.
Shikari
@Nyírfa: Ez egy nyílt fórum, mint azt már többen is megállapították. Annak és akkor írok, amikor és ahogyan akarok.
Természetesen nem érzek kényszert, hogy társalogjak veled, de amikor bennünket cimkézel, nem hagyom szó nélkül!
Tudtam mindig, hogy a liberális csak ellensége lehet a normalitásnak és ebben most sem csalódtam! Magyarország pedig a magyaroké és nem adjuk idegenek kezére!
Mi kultúr nemzet vagyunk és Európa ősi védelmezői. Megillet bennünket ezért az elvárható tisztelet és a sűrű bocsánat kérés, azért, amit művelt velünk a nyugati rablóhorda!
vacsi
Miért vár tőlünk segítséget, ha állandóan plenyáz minket?!
evacica
@Shikari: Nem biztos, hogy normálisan gondolkodó ember kíváncsi a véleményedre! Nyírfának igaza van! te meg társalogj Pityukával egy szinten vagytok!
durbincs
@verőce21: Lehet Alföldes Robi írja a beszédéit ? a pálya szélére csúszva ? marék Áproért ? +@Nyírfa: @Horizont: ?
mondjuk annyit is ér ?
Shikari
@evacica: Tudod cica, mi vagyunk a normalitás és a nemzeti többség. Te csak berzenkedj, de az lesz, amit mi akarunk és elképzelünk. Ez a mi kormányunk, a mi országunk és a mi nemzetünk. Beteg, kozmopolita, hazátlan senkiháziak itt csak kisebbség, akitől nem tűrjük el, hogy megugasson. Keményen visszaszólunk minden degenerált libsinek!
Horizont
@Shikari: hahahahahaha szedd be a dilibogyódat. @evacica: -nak és @Nyírfa:-nak tökéletesen igazuk van és még úrinők voltak veled szavad se lehet. Hogy tudsz ennyi baromságot összehordani? Jókat röhögök a szerencsétlenkedéseiden ahogy fölénk szeretnél kerülni de gyenge vagy mint a harmatos lószar. Nem megy, ne is erőlködj. Zsebre rakunk. Simán.
Shikari
@Horizont: Krumplibogár! Hamarabb kelj fel nyanya, hogy ne küldjelek el a picsába!
Horizont
@Shikari: menjél te a picsába. ott a helyed. orbánéban.
Shikari
@Horizont: Takarodsz taknyos! Pimaszkodj a retkes fajtáddal!
Horizont
@Shikari: hahahahahahahahahaha ne égesd már magad továbbra is.
Németh István
@Horizont: te csak szitkozódni tudsz, még véleményed sincs semmiről Most jöttem rá, hogy mint totális elmebeteg kiszorultál még a horizontról is ezért vagy ennyire hülye, légüres térben leledzve agy nélkül bolyongsz az univerzumban - hát nem is lehet tőled többet várni! Hülye hólyag!
@Shikari: ha netán félre értettem volna az írásaid valamelyikét szaporán elnézésedet kérem > az ilyen agy-nélkülivel és a társaival nem kell foglalkozni, ezek olyan kiszáradt barom fosok !
Horizont
@Németh István: kiszáradt barom fos vagy te, gyökér elmebeteg köcsög.
durbincs
@csak húgy...: Mert csak magavizeli az AZOVISTA náci bérköcsögöket ? mint @RonaGyuri:@Clavigo:@justhpeter:@sgl: ?+@Horizont: -t az Ótvart ?
rokker33
@Borsó: miért mennék ukrajnába harcolni! Szarom le őket jó magasról! Ha a hazámért kell harcolni, akkor bármikor megyek, de egy idegen ország miatt nem halok meg!
rokker33
@Németh István: május 25 19:34 Teljes mértékben egyetértek veled! Ez a csak húgyagyú @csak úgy...: Ez a barom @Horizont: csak provokálni jár ide de semmit sem tudnak!
durbincs
@kereső:Mert maga csak mint @Clavigo: @Horizont: @sgl: a legesleg legtompább fakések az 50IQ-s fiokba ? @Gazella: az 50Iq-s se mondjuk 1éles Sollingen a majomhimlős farturos AZOVISTA @Dr. Proktor:fajanszról meg ne is beszéljünk?
Németh István
@Horizont: @durbincs: A jellemzésetek nem lehetséges, mert az nektek mint olyan nincs!
Azt kell tudni, a környezeteteknek akik esetleg gondolkozni még képesek (persze ti ezt fel sem tudjátok fogni) hogy >> egy olyan moslék szerzemény népség mint az ukránok akiknek vezetői képesek kijelenteni, hogy "az Oroszországból hozzánk jövő vezetékekkel történhetne valami" >> az ILYENEKNEK MINT A ROSSZINDULAT ténye ÉS EGY EGÉSZ NÉP ELLENI MERÉNYLET kinyilvánítása MI TÖBB TÖNKRETEVŐI AKARATLAGOSSÁG, VÁGYAKOZÁS KIJELENTÉSE egy nemzettel szemben >> felér egy háborús uszítással! Ha ez így van - márpedig ez elhangzott - akkor az ukrán menekülteket is ki kell tiltani az országunkból! ÉS, még ezeknek teszünk jót? Kerülnek a nemzetünk polgárainak áldozatvállalásába! na nem!
Ti meg egy megveszekedett szarjankók kaptok valami suskát a moslékoktól, mert spontán magatoktól még ilyen szemetek sem lehettek! hazaáruló brigantik!
Németh István
Egyébként, higgyétek el a zelnszkij barom fasznak meg vannak számlálva a napjai! A saját polgárainak gyilkosa nem fogja megúszni nyilvános megnyúzás nélkül az ukránok vannak olyan kegyetlenek; hogy karóba húzzák a moslékot! Mit gondoltok a 7,5 millió ukrán menekültből nem kívánkoznak vissza a saját hazájukba? Ettől az állat elől és a bandájától menekülnek és bizony főképpen az oroszokhoz! Miről beszélünk!? DE ez csak egy darabig tart! ÉS pont az oroszok fogják felszabadítania az ukrán TISZTESSÉGES POLGÁRSÁGOT a moslékok urkrajna diktatúrája alól! A még moslékabb usa és eu. mint agresszor felbujtók háborús bűnösök lesznek! Felelni fognak tetteikért!
Németh István
Azzal, hogy az usa támadó fegyverzetet szállít az ukránoknak aláírta a halálos ítéletét! Ez könnyen bekövetkezhet bármikor! Abban a pillanatban amikor a fegyverzetet indítják, bármilyen módon annak elpusztítása mellett az usa népe is halálos veszedelembe kerül! Köszönjék a sorosnak a barom biden pereputtynak! Ennyi!
Csizmás Kond
@Horizont: ...az ti csókolgatjátok...
Csizmás Kond
@Nyírfa: ...háát nektek mindig az ilyen tehetséges bohócok jönnek be...de látszik is...:)
Horizont
@Csizmás Kond: Ukrajna messze van, miért csókolgatnánk?? Ti orbánét Hajjaj!
volvós
@Németh István: 19:30 te tényleg egy buzi orbánnyalonc vagy, hogy ennyire gyűlölöd a NŐKET ,,,??? szar lehet így élned kisköcsög!!!
volvós
@Németh István: a büdös qrwanyádnak címezted ezt a brekegést primitív főbuzi ???
magyar1
Hát nem lőtték szét más országát az ukránok anno csak Mo-on háborúzott a 2. ukrán front. Köszönjék meg, hogy most nem tudjuk visszaadni nekik.
durbincs
@simmering73: @Emmersson71: Csakmert maguk vak bányaszamarak ? 50Iq-val ?
Németh István
@volvós: Takarodj az anyucidba!
A helyzet az , hogy valóban közeleg a világégés! Ugyan is az usa rájött, ha a nagy hatótávolságú fegyverzetet ad át az ukránoknak, amit azok fenemód szeretnének, akkor nem lehet megúszniuk az orosz szuper ajándék hatóanyagát. Ez momentán nem kívánatos, DE aki először lép az lesz az aki a végső szót is kimondja! Az usa tisztességesen körbe van véve! Igazából nem is sejtik! Olyan rendszerek vannak kiépítve és nagy városok célba véve egyszerre több irányból is, hogy képtelenség volna ezeket még szakaszosan egyiket másikat kivédeni is! Az óceánok lehet hogy egyesülnének a beindított "gyalu" hatására! Köszönet ugye sorosnak, a bíden és familliája-zelenszkij és nem kevésbé az Eu kapzsi kvartettjének! Hajrá Putyin Istenke általad érvényesítse a moslékok megbüntetését! - ha már észt nem tudott adni ezeknek az állatoknak!
volvós
@Németh István: primitív főbuzi...:-))))))
Németh István
Mert az ocsmány, kapzsi anyagi henger elindítóinak egyszer és mindenkorra el kell tűnnie! Legyen az a szabadkőmüvesék, a globalista moslékok, nem is mondom tovább - úgy is tudjátok!
Németh István
Vannak okos zsidók és vannak hülye zsidók! Nos a hülyék csoportjába tartozott a hitler és oda tartozik a - visszafele sorolgatva - zelenszkij, ursula, merkell, junkersz, makron, soros, biden az usa vezérkara visszamenőlegesen a bús, klinton familliát is számba véve, ezek mind az emberiség kártevő állatjai!! Ezek a seggfej @volvós: példaképei!
volvós
@Németh István: ...primitív aluliskolázott cigány fasszopó főbuzi !!!
Peller Anikó
@Németh István: 18.51, Te melyik csoportba tartozol?
FLETÓ
@Shikari: Ne aggódj! A saját népe fogja szétcincálni, amikor majd Biden kihúzza belőle a ...
Shikari
@FLETÓ: Ott akasztják fel a Majdanon!
Németh István
@Peller Anikó: megnyugtatlak azon az oldalon állok amelyik nem ölelte keblére a gyilkos ukrán andropov szemetet aki az 56-os események során szaporán szétlőtte és kirabolta a hordájával elsődlegesen Budapestet. NEM FELEJTÜNK!!! ÉS a moslék zelinszkíj ezt akarja folytatni s zavarja el a hazájából az ukránokat, hogy szennyezzék a világot! Mindezek ellenére humanitárius tevékenységeinkkel sok milliárddal segítjűk az un. elmenekülőket miközben a moslék Kárpátalját teljesen tönkre teszi! - hát ez van Csillagbogár! Hajrá Putyin egy kertén nép-vezérnek magát kikiáltott puccsistával KRETÉNÜL kell elbánni!
Németh István
Na hát aki törölte a szövegemet menjen szaporán és nyalja ki a harapós ló seggét! Képzeljétek el, írom az Eu.-Ft. árfolyammal kapcsolatos tudományos kommünikémet erre az egyértelműen eltűnik!
A lényege az írásnak az volt, hogy az eu. sajátos kényszerpályára kívánja tenni minden nemzet valutáját. Először is abszolút leértékeli, figyelmen kívül hagyva az adott nemzet potenciális gazdasági erőviszonyait a valóságos gazdasági helyzetet! A forint-ka esetében is ez van, sőt mivel sokeszű nép vagyunk kiváló nemzeti vezérekkel ezért, hatványozottan akarja eltaposni a magyar gazdaságot! Erre fel erőltetett ütemben értékeli alá a forintot! Erre csak az a válasz, hogy kilépni! Nem szívesen írom ezt, DE el kell gondolkozni ezen!! > nézd meg az font pajtás mennyit erősödött mióta a kiléptek? Még jobban erősödött volna, ha nem egy ilyen hülye kócos fejű lenne a miniszterelnök! Na erre az angolok is rájöttek, stb.
FLETÓ
@Shikari: EZT MEGKAPTÁK:
"Az ukrán külpolitika pofátlanul arrogáns.
Zelenszkij úgy követelőzik és fenyegetőzik mintha egy nagyhatalom elnöke lenne.
S amilyen az elnök, olyanok a diplomatái is.
Az elnöki tanácsadó durva szavakkal küldte a fenébe nyugati szövetségeseit. Elfeledve azt, hogy segítség nélkül már nem is létezne Ukrajna!
A nyugati média által ártatlannak bemutatott Ukrajna szélsőségesei Henry Kissingert “halállistára” tették. Ukrajna ezt eltűrve intézményesíti a terrorizmust és s fasizmust!
A berlini nagykövet Németországot bírálta. Andrij Melnyknek nem tetszett Olaf Scholz davosi beszéde, szerinte a német kancellár cserbenhagyta Ukrajnát.
Kijev azt remélte, hogy Németország kancellárja egyértelműen utal arra, kormánya milyen konkrét lépésekkel kívánja támogatni Ukrajnát.
Nehezményezte továbbá, hogy nem tett említést az Ukrajna által kért nehézfegyverek haladéktalan szállításáról. Az ukrán nagykövet értelmi képességei igen szerények lehetnek és ezt arroganciája nem pótolhatja.
Segítek megérteni!
A NATO úgy döntött nem küld harckocsikat és harci repülőket!
Az ukrán nagykövetnek nem tetszett, hogy Ukrajna remélt uniós csatlakozása szóba sem került.
Úgy tűnik a magukat művelt népnek tartó ukránoknak nem sikerül felfogniuk, hogy EU-s csatlakozásuk több évtizednyi időt vesz majd igénybe.
Zelenszkij úrnak és mélyen utált bandájának figyelmébe!
Z. úr nincs abban a helyzetben, hogy követelőzve fenyegetőzzön!
Az EU és az USA segítsége nélkül már felszántották volna Kijevet, Ukrajnát és azt sóval szórták volna be.
Z. úr és nagykövetei hamarosan szembesülnek azzal, hogy a világnak elege van Ukrajnából.
Z. úr Ön egy maffia főnök, országa pedig egy maffia állam!
Ukrajna szélsőségesei halállistát készítenek, miközben fegyverekért könyörögnek.
Elég volt az ukrán mocskolódásból és fenyegetőzésből!
Vegyék tudomásul a világ nem Ukrajna körül forog!!
Ha továbbra is így folytatják, akkor hamarosan magukra maradnak.
S a legjobb talán az lenne ha országuk...
Shikari
@FLETÓ: El kell söpörni az ukrán bábállamot! Ez kétségtelen!
vacsi
Most akkor ez a Zelenszkij támogatást kér, vagy fenyegetőzik?! Mert a kettő együtt nem megy...
KisTehen
Valami nincs rendben Magyarországgal, nem Ukrajna érdekeit nézik, hanem a magukét.
Ludas Matyi
@FLETÓ: szegeny szarszaju! Eddig több Millio USD landolt a privat bankszamlajan.
Most vasarolt a szüleinek egy oriasi villat Tel Avivban 7 Millio USD-ert.
Leszarja nagy ivben hogy hullik a nepe, ö es a Klitschko testverek csak a bankszamalajukat tömik , mig majd a haboru vegen visszalepnek!
Németh István
@KisTehen: IGEN ez énszerintem véletlen! fel kellene ajánlanunk, hogy inkább nem eszünk, nem iszunk, nem is dolgozunk >>>MEGYÜNK az ukrán erőszakos gyilkos nemzetvezetést megsegíteni!
valójában az ukránok kenyerét ettük eddig is nagyon hálásnak kellene lennünk!
Gondolom a novák kata ezt fel is fogja ajánlani! Még mielőtt lemondana! >> ezt honnan szalasztották ebbe a pozícióba, ez meghülyült, valami az agyát megtámadta !? Szégyellje magát! Senki nem hatalmazta fel csupán jogot formált magának, jogot vindikált magának > törvénytelenül méghozzá, hogy a nevemben nyilatkozzon, megkérdezett?? NEM, akkor menjen a fenébe amíg türelmes vagyok!
Németh István
Amíg ilyen meghülyült államelnökünk van >> m MINT A NOVÁK KATA >> addig nem csak ez a moslék zelenszkij, hanem minden moslék az ursula a soros -biden röhögve fog mindenféle >> Orbán VIKTOR által tett MINISZTERELNÖKI és a kormánya intézkedését és álláspontját támadni!
A magyar ellenzék új erőre kapva szemberöhögi a kormányt az államvezetést minden téren!
Ezt a meghülyült agya-fogyott hölgyet mielőbb el kell távolítani!
FLETÓ
@Ludas Matyi: Ehhez képest Magyarországon is sok libernyák ezt a férget élteti!
Ludas Matyi
@FLETÓ: mond , hogy kik eltetik, mert en nem tudok rola. Igaz, hogy en hontalan vagyok.
durbincs
@Gazella: @amaramaistanna: @Horizont: Ótvarok maguk mind 50Iq-val ? +@justhpeter: ?
FLETÓ
@Ludas Matyi: Járj nyitott szemmel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.