Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kizárta, hogy az Európai Tanács jövő heti csúcstalálkozóján uniós szintű megállapodás szülessen az orosz olajimport betiltásáról – írja a Politico című brüsszeli lap. Von der Leyen azután beszélt erről, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden azt javasolta az Európai Tanács elnökének, Charles Michelnek, hogy ne kerüljön napirendre a testület következő, május végi ülésén az Európai Bizottság 6. szankciócsomagra vonatkozó, Oroszországgal szembeni javaslata. A davosi Világgazdasági Fórumon a lapnak adott interjújában von der Leyen úgy fogalmazpott: nem akar „hamis várakozásokat” kelteni a jövő heti megállapodással kapcsolatban. „Szerintem ez nem megfelelő téma arra, hogy az Európai Tanácsban oldjuk meg, mert nagyon technikai jellegű, amit megvitatunk” – mondta.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
Az eu. vezetése nincs felhatalmazva a magyar érdekekkel szembeni az ország polgáraira káros hatású intézkedések meghozatalára! Ez az ország nem gettó, de leginkább nem az eu. csicskása, munkatábora, ha úgy tetszik a németek haláltábora >>> következésképen a von den leyen menjen a búbánatos picsába és a büdös kurva korrupt usa-soros-zelenickijféle banda anyjába!
Németh István
És bele fog bukni a baromságaiba! Ez törvényszerű!
Németh István
A lengyelek ahogy hallom kiugrottak a V 4-ből! ami nagyon helyes is lenne,csak csalódást okoztak! Azonban azt is halottam és ezen nagyon vigyorgok az osztrákok, a sógorék - mondjuk a Visegrádhoz, a Dunához több közük is van, mint a lengyeleknek - úgy okoskodnak, hogy a magyaroknak igazuk van és fene jól csinálják amit tesznek mint ; a gazdaság, mint a politika terén beszállnának a V 4-be a lengyelek helyett! No ez igazából nem is lep meg végtére is a monarchiának voltak gyümölcsöző időszakai is!
verőce21
Ez nem a beismerése annak, hogy Orbán győzött? Ők tulajdonképpen mindig is ezt akarták, csak mi magyarok értettük félre őket...! :)
verőce21
Ma Orbán megy hozzá..., de szerintem nem tárgyalni, hanem röhögni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.