Az ügynökség szerint megállapították Andrew Hill és Sean Pinner brit állampolgárok, valamint Saadoun Brahim marokkói állampolgárok részvételét a Donbass elleni harcokban. A DPR törvényei szerint a külföldiekre halálbüntetés vár – írta a pravda.ru orosz hírportál a Köztársasági Főügyészségre hivatkozva. A DPR Legfőbb Ügyészsége befejezte a Nagy-Britanniából és Marokkóból származó külföldi zsoldosok egy csoportja elleni

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Összes Szeverodonyeck teljes orosz ellenőrzés alatt áll. A nácik vereséget szenvedtek! Minden pozíciójukat megsemmisítették.

A város felszabadult. A lakók nyugodtan fellélegezhetnek. Mostantól már nincsenek veszélyben...

"Ez egyszerűen zseniális eredmény, amelyet harcosaink a kedves bátyám, az Apta Alaudinov hatalmi blokk csecsen köztársasági vezetőjének helyettese vezetésével értek el.
Nem rejtem véka alá, hogy eredetileg egy hét alatt tervezték felszabadítani Severodonyecket, de ma kiigazítottam, és azt a feladatot tűztem ki magam elé, hogy három nap alatt irányítsam a várost. Ennek eredményeként harcosaink még gyorsabban megbirkóztak - három óra alatt. Az összes Bandera különítmény szégyenteljesen elmenekült Szeverodonyeckből, amint megtudták, hogy a Csecsen Köztársaság harcosai megkezdték a város megtisztítását"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.