Az orosz külügyminiszter szerint Putyin elnökkel minden a legnagyobb rendben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter cáfolta azokat a találgatásokat, amelyek szerint Vlagyimir Putyin elnök beteg lenne – számolt be róla a Guardian. Lavrov a TF1 francia televízió kérdésére válaszolta ezt, hozzátéve, nem hiszi, hogy épeszű emberek valamilyen betegség vagy baj jelét látnák Putyinon. Az orosz elnök idén októberben lesz 70 éves, ám Lavrov szerint kitűnő állapotban van. Ezt azzal igyekezett alátámasztani, hogy Putyint gyakran látni nyilatkozni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sőt a többiek mennek szembe a forgalommal

hvg.hu: „Lavrov: Putyin nem beteg”

„Az orosz külügyminiszter szerint Putyin elnökkel minden a legnagyobb rendben.” – kezdi a cikkét a portál.
Sőt „Lavrov a TF1 francia televízió kérdésére válaszolta ezt, hozzátéve, nem hiszi, hogy épeszű emberek valamilyen betegség vagy baj jelét látnák Putyinon.”!
Sajnos nem tette hozzá, hogy ő meg egy notórius igazmondó! =))
Emmersson71
"Lavrov: Putyin nem beteg"

Persze, hogy nem beteg...halott.
csipetke
Putyin nem beteg,csak idióta, és valamiféle isten-komplexusa van, ez biztos. Országokat fenyeget,hogy ezt-vagy azt nem tehetnek?(pl a finneket,és a svédeket, meg azokat az országokat,amelyek segítenek Ukrajnának.) Túl sokat képzel magáról ez a seggarc,mindenáron be akarja bizonyítani,hogy a ruszki hadsereg több,és jobb a NATO-nál, és a világ urának képzeli magát. De ez nyilván nem így van. Ha valaki végre bármilyen módon kiiktatná ezt a dilinyóst, szebb-jobb lehetne a világ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.