Az orosz külügyminiszter a francia TF1 és LCI csatornáknak adott interjút.

Putyin halálos beteg és dühkitörései vannak? Megszólalt Lavrov az orosz elnök jelenlegi állapotáról Yuri KADOBNOV / POOL / AFP

A politikus a beszélgetések során nyíltan vállalta, hogy jelenleg „az Orosz Föderáció által független államként elismert Donyeck és Luhanszk régiók felszabadítása feltétel nélküli prioritás” az orosz erőknek. Hozzátette, hogy ami a többi ukrajnai területet illeti, „a népnek magának kell döntenie a jövőjéről ezeken a területeken”.

Az interjúban megkérdezték Lavrovot Putyin feltételezett betegségéről is – emeli ki a 444.hu. Pár hete egy meg nem nevezett orosz oligarcha beszélt arról, hogy az orosz elnök „nagyon beteg, vérrákja van”. Korábban pedig Kirilo Budanov, az ukrán Védelmi Minisztérium Hírszerzési Főigazgatóságának vezetője mondta azt a Sky Newsnak, hogy Putyin „nagyon rossz mentális és fizikai állapotban van, és nagyon beteg”.

Az orosz külügyminiszter mindezekre az értesülésekre azt mondta: „nem hiszem, hogy épeszű emberek valamilyen betegség vagy baj jeleit látják rajta”.

Meg is indokolta állítását: szerinte magáért beszél, hogy Putyin, aki októberben tölti a 70. életévét, minden nap megjelent a nyilvánosság előtt ez elmúlt hetekben.

Meg lehet nézni őt a képernyőkön, lehet olvasni és hallgatni a beszédeit

– mondta.

Közben az orosz belbiztonsági szolgálat, az FSZB egyik névtelen forrása azt mondta,

súlyosan beteg lehet Vlagyimir Putyin orosz elnök, maximum 2-3 éve lehet hátra.

A tiszt azt is elmondta a brit Daily Mirror bulvárlapnak, hogy információi szerint a betegség következtében Putyin feje nagyon fáj, tévés szereplésein pedig már olyan lapokat kell neki adni, amin a mondandó óriási betűkkel szerepel, különben nem tudja elolvasni.

Az is kiderült, hogy Putyin igen türelmes volt beosztottaival, manapság azonban hirtelen dühkitörésekkel borzolja a kedélyeiket:

„Teljesen megőrült, és szinte senkiben sem bízik” – mondta ki nyíltan a forrás.

Forrás: 444.hu, 168

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez az orosz szennyes már kimoshatatlan és újrahasznosíthatatlan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a döglödö diktátoroknál nincs kiszámíthatatlanabb és veszélyesebb!
hajlamosak arra,hogy magukkal akarják vinni a sírba az egész világot!
Nyírfa
Ez az orosz szennyes már kimoshatatlan és újrahasznosíthatatlan.
csak úgy....
@Shikari: ha nem lennél buta,akkor talán okos is lehetnél! :)-de csak talán!
rokker33
@csak úgy...: hol látsz te döglődő diktátort te húgyagyú!?? Putyin beszéde folyamatos és érthető a szándékai nyilvánosak, sőt atomot se akar csak a nyugati libsik kárognak non stop a hazug álhír terjesztést még mindig folytatják az ilyen ökör, mint amilyen te vagy meg beveszi ;)
csak úgy....
@rokker33: te a labancoknál sem okosodtál ki!
Eladott Ország
A Jóisten szólítsa mielőbb magához, a mi kedves vezérünkkel együtt! Graturálok Vlagyimir, te és az Orbán haverod vagytok a legjobb klónjaim!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274941002_1294012517745319_4433772446773708745_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FlW-0FiMm4QAX8TkVOX&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8vV640vLhjcCe327npXxAltYVN-8tnWkTvrQe2mTdnQw&oe=6299F72F
Az Orbán vezetéknevű vazallusa rendezte be a könyvtárszobát Viktor számára. Megdöbbbentő, hogy honnan vett mintát. Szémomra kiderült, hogy egyetlen értelmes ember nincs a környezetében, aki figyelmeztetné,hogy az összeomlás felé halad. Nagy embernek nagy földgömb jár?! Most fogja újrarajzolni a földgömböt? Praktikus az a könyvtapéta...a globusz nem az Adolfé volt?! Akkor régiség! Vagy bárszekrény? Abüdöséletbe.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/75594489_2389193794524783_8819545523624083456_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_uA25Hgg2zAAX8Mwjt4&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9xOCmbpXhFlWHofu-n9l9Qox2oSp-_UuMalsYtczzLPw&oe=62BAEE04
csipetke
Ugyanmár! A ruszkik kb annyiszor mondanak igazat bármiben is,mint orbán. Még Brezsnyev halálát se jelentették be rögtön, ki tudja,mire vártak. Putyinnal sincs másképp a helyzet, pedig a ruszkik zömének nem hiányozna,ha eltűnne a süllyesztőben.
nezelodo
Hej pedig ha dührohamot kap, igencsak meg kell dolgoznia, mire aprófát csinál a rétesnyújtó asztalából!
teuton
"Meg lehet nezni öt a kepernyökön..." mondja Lavrov. Lattuk! Remeg keze-laba, görcsösen fogja egesz idö alatt az asztalt, görnyedten ül... Barmelyik itteni trollal fogadnek, hogy 2-3 ev mulva nem lesz sehol! De senki nem mer a birkak közül erre fogadni, csak a pofajuk jar.
Nyírfa
@nezelodo: 17.01

Jaj, ez nagyon jó! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.