Kemény szavak.

„Ki kell jelenteni: elkezdődött a harmadik világháború, és nem elég Ukrajnát lefegyverezni, hozzá kell látni a NATO demilitarizálásához.”

Ez a mondat hangzott el az orosz állami Rosszija 1-es tévécsatornán Olga Szkabejeva műsorvezető részéről hétfőn, élő adásban.

Szkabejeva egy ismert politikai megmondóember, aki az állami csatornán rendszeresen nyilatkozik, méghozzá elég szélsőségesen. Hétfőn arról beszélt, hogy vége van a „különleges műveletek” időszakának, és ez már nyílt konfliktus a NATO és Oroszország között.

Az nem egyértelmű, hogy a műsorvezető elhangzott szavai pontosan kinek szólnak, vagy hogy van-e mögötte tényleges politikai szándék.

Az orosz állami televízióban elhangzott, hogy elkezdődött a harmadik világháború

Fotó: Twitter

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Az oroszok elaknásitották, és különböző lőszereket, robbanóanyagokat hagytak hátra Csernobilban- a "nácitlanitás" részeként.Magyar túzszerészek is részt vesznek a mentesitésben- képzéssel, védőfelszereléssel, és egyéb humanitárius szállitmányokkal.
hvg.hu/itthon/20220531_A_magyar_tuzszereszek_is_segitenek_Csernobil_aknamentesiteseben
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Moderáld magad boci, mert ezek után szóba sem fogok veled állni. (nem mintha téged érdekelne)
Nem mellesleg nem Z kérte a segitséget, hanem egy nemzetközi szervezet, amelynek tagjai vagyunk. Olvasd el legalább a cikket.
De az egészben nem ez az érdekes, hanem az orosz terroristák, akik elaknásitották az atom erőművet és környékét- egy újabb nemzetközi szerződés megszegésével, veszélybe sodorva ezzel egész Európát.
Emmersson71
@KisTehen: Akik kötelező sorkatonaságot akarnak újra, akik fegyverkeznek.
Emmersson71
@KisTehen: Persze..mert háborúpártiak vagytok :) Folyamatosan "készültök" :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.