Európa rajtunk röhög, amiért Orbán Viktor őfelsége 500 liter misebort küldetett a honvédő harcot folytató Ukrajnának. De csak röhögjenek! Európa nem tudja azt, ami mi tudunk: nevezetesen azt, hogy a misebor igenis halálos fegyver! Ám természetesen csak szakavatott egyházi személyek kezében válik azzá – amint azt 1903 márciusában a Budapesti Napló megírta ezzel a hangzatos címmel: „A Krisztus vérét megmérgező káplán”.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Európa rajtunk röhög? Inkább sajnálkozik esetleg bosszankodik

nepszava.hu „Fake news”

Az egykori főszerki valószínűleg még a felébredés/ráébredés előtt született cikkéből vettem a címez, ezzel indít.
Mint ismert a BL döntő utáni kalandos és ködös utazgatás során a mélyen átkozott Brüsszelbe azzal indult, hogy szétcsap az egész bagázson, de napirendre sem engedi venni a dolgokat. Aztán – bár mikor közölték vele, hogy nem tétel, még próbálkozott, de visszakozott – hétfőn megszavazott mindent. Azóta átgondolta (na jó nevezzük így a putyini reakciót és hatását) dolgot és rájött, hogy itt van ez popa, aki nem ám egy demens vén gazember, akit neki kell megmenteni. Mivel ezek a mocskok zárolni akarják az európai vagyonát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.