Tóth Zoltán, a DK képviselőjelöltje, a belügyminisztérium egykori informatikai és távközlési helyettes államtitkára a Hír TV-ben azt mondta, hogy ha más nem, ő kikéri a választási jegyzőkönyveket és ha szükséges, kezdeményezi a szavazatok újraszámlálást. A döntésnek sokan örültek a közösségi oldalon is, és reménykednek benne, hogy az újraszámlálás végre korrekt eredményt hoz, és meglesz a Fidesz 3/3-a. A 3/3-ad nagyban megkönnyítené az ország vezetését, ezért remélem, hogy sikerrel járunk. A 3/3 végre egyértelmű jelzés lesz a Fidesznek is, hogy most már el kell takarodniuk a közéletből! – mondta el Gyurcsány Ferenc, miközben éppen 4200 pont ért el Snakeben a Nokia 3310-es telefonján.

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Bokros Lajos: az államcsőd réme fenyeget
Itthon - 2022. August 11., 04:19
Bokros Lajos: az államcsőd réme fenyeget
Gyengült csütörtök reggelre a forint
Itthon - 2022. August 11., 07:51
Gyengült csütörtök reggelre a forint

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Néro2: @Néro2: látni magán születéstől buta ? azt minek irogat ,linkel ? Mert agyiszerencsétlen ? mint ez a @drrotf: ...@csak húgy...: ?@Eladott Ország: @CsipkeRózsa: @jesz: @Dr. Proktor: @kisfalud: @Horizont: az Ótvar ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@fideszes gyökér: látni magán születéstől buta ? azt minek írogat ,linkel ? Mert agyiszerencsétlen ? gyökér mint ez a @drrotf: ...@csak húgy...: @izéke: @Eladott Ország: @Yoda69: @jesz: @simmering73: @Nessy: @Aki Én: @kula: @teuton: ?
fideszes gyökér
@durbincs: én ilyen buta vagyok, IQ -2000.
Olyan szellemi magasságokba kívánok felemelkedni, mint Ön, azaz a magyar IQ összes birtokosa súlyosan bebaszva.

Köszönöm Orbán Viktor Miniszterelnökúrnak, hogy egy ekkora hatalamas elmét felnevelt a magyarok részére.
durbincs
@fideszes gyökér: @fideszes gyökér: De maga mikor két kézzel falta a denevérquanot azt ide derirált 50iq-val ? az franko ?
A sorozatos kudarcos csilletöcskölési kisérleteiről + má nem is beszélve ? @fideszes gyökér: csak mert maga 1 gyökér ?
durbincs
@namihami: @namihami: Maga buta min a tök ? nem @VASTAGBŐR: hisz maga mácsak tudja a rettenet 50Iq-val ?@csak húgy...: maga vizeli mindkettöt ?
durbincs
@Aki Én: @Qqberci: csak mert maguk 50IQ-val ennek a @csak húgy...: nevű vizeletét isszák ?+ezek is@Jozefina: @Peller Anikó: @Eladott Ország: @balos: @Pálinkás Pál: @Havanagi: @Nessy: @tudode: @Béla333: @Emmersson71: @CsipkeRózsa:@Ludmilla:@fideszes gyökér: @namihami:@amortizáltok:@Clavigo:@grincss: @lusta: @VASTAGBŐR: ?
durbincs
@drrotf: @balos: mert maguk a két vén 50Iq-s Csilletöcskölő hülye a lenti bányából ? @amortizáltok: maga+ szimplán ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.