Orosz lapok is megerősítették, hogy egy mesterlövész végzett a Wagner-csoport zsoldosával, akinek vélhetően kulcsszerepe volt az ukránok tömeges lemészárlásában.Ukrán mesterlövész lőtte agyon "a Hóhért": Putyin zsoldosát, a Wagner-csoport tagját

Putyin egyik leghírhedtebb zsoldosát, aki Szíriában is harcolt, orosz források szerint egy ukrán mesterlövész ölte meg. A 44 éves Vlagyimir Andonov, Oroszország távol-keleti Burjátföld régiójából származik, és tagja volt a hírhedt orosz zsoldosokból álló Wagner-csoportnak, és feltételezések szerint Harkiv régióban lőtték le.

Andonov a "Hóhér" becenevet a brutális háborús taktikája miatt nyerte el magának, amelyet az ukrajnai harcok során, valamint korábbi szíriai és líbiai küldetései során alkalmazott.

Haláláról először a Moszkovszkij Komszomolec című orosz kiadvány számolt be, amely a következőket írta:

Vlagyimir Andonov, ismertebb nevén a Hóhér meghalt Ukrajnában, ahol tegnap este mesterlövészek végeztek vele és barátjával felderítés közben

Andonovnak vélhetően kulcsszerepe volt az ukrán hadifoglyok tömeges lelövésében, valamint a donbászi civilek lemészárlásában.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bogatir
Kurvára szánamas ez a judeo erőlködés. Hiába nyalsz Zelenszkíjnek, ő akkor is útál téged te szerencsétlen.
Bogatir
Sose hallottunk a hóhérról. Nem ártott volna korábban is írni róla, akkor most hihetőbb lenne-
Sámannus
Ahol az orosz csürhe megjelenik onnan midig menekült áradat indul el. Ez a mostani az egész világban teremt ilyen krízist.
Galway
@Bogatir: Hiába erőlködsz, téged mindenki utál (rövid u-val!)
Németh István
@Bogatir: @simmering73: @Sámannus: @Galway: az nem jut eszetekbe, hogy orosz földön az oroszok belügyébe való beavatkozásnak minősül a usa uszításra tevékenykedő és az eu támogatásával folytatott tevékenység! Ez a hülye zelenszkíj azt hiszi, hogy megkapja az usa-ba meg a néhány külföldi bankban lévő dollármilliárdjait >> amit az orosz tulajdon folyamatos kiárusításából eddig összeszedett! HÁT ezért nyírja és nyíratja ki az övéit, hogy a biznic pénzeket biztosítani tudja magának!! nem a népnek >> MAGÁNAK!!! Nagy HIBA vagyon!! nagyon nagy a fejekben!!!
Különben az általam és köreim által igen nagyra értékelt Orbán Viktor vezette kormány és tagjainak nyilatkozatait az ukrán-orosz háborúval kapcsolatosan >> csak és kizárólag politikai feszültség elkerülése okán tudom és tudjuk nagyon sokan elfogadni >>> mégpedig az orosz AGRESSZIÓT illető minősítést! MERT szó sincs erről orosz belügy van és polgárháborús helyzet ez igaz! Az usa -soros-biden szította agresszorok nem kevésbé a kifejezetten a hülye Eu ursula barom kilóra megvett kurva ő-naccsága részvételével! tehát az orosz, határon túlról érkező un. zelenszkij támogatások kifejezetten nép irtó agresszor és háborús bűnös megnyilvánulások! Azért vannak beszarva, hogy a zelinszkij bukásával az aljas tevékenységeik bebizonyítottá válnak és a világ előtt kell felelniük a háborús bűncselekményeikért! Istenke segítsd Putyin tevékenységét és mielőbb legyen béke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.