Oroszország a Szovjetunió felbomlása óta egyre gyengül, hadiipara nem áll összhangban állítólagos nagyhatalmi státuszával, és elveszítette stratégiai fölényét, állítják kínai szakértők. Peking ugyanakkor aligha érdekelt abban, hogy Oroszország győztesen és látványosan megerősödve kerüljön ki ukrajnai kalandjából. Kínai elemzők azt állítják, hogy Moszkva a nyilvánvaló vereség felé tart Ukrajnában, derül ki a csak előfizetők számára elérhető moszkvai republic.ru összeállításából, ami azt foglalja ösze, hogy miként ítélik meg a kínai külpolitikai elemzők az immár negyedik hónapjába lépett ukrajnai háborút, Oroszország képességeit és a háború várható kimenetelét.

Forrás: qubit.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
akkor nem kell aggódnotok librók ... a 6. csomagot se kell már végrehajtani
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
akkor nem kell aggódnotok librók ... a 6. csomagot se kell már végrehajtani
durbincs
@kula: +maga letérdelve kezeli a hosszucicit ? szivárványos szxrvirág ?mint ez a @teuton: : névű klonselejt ?+@Mirabilis: ?+@Istenakinincsen: is ?+@tomsawyer - régről: ez az agyi zokni + mert maga 1félnotás Ótvaros bunkó ? mint@Néro2: @T-Boly:@Lepényleső:@dr. prédikátor:@surdilloFUJT: @namihami: @sgl: @csak húgy:+ az AZOVISTA náci @RonaGyuri:?
Peller Anikó
1. Az ország Putyin alatti újjászületése, gazdaságának élénkülése – hazugság, az egész egyszerűen nem létezik.
2. Az orosz hadiipari komplexum képtelen a napi több száz millió dollárba kerülő magas technológiai szintű háború hátterét biztosítani.
3. Generációs különbség van az orosz és a nyugati fegyverek, illetve fegyverrendszerek között, ahogy a katonai tervezés és a hadviselés módja tekintetében is feltűnő az oroszok lemaradása.
4. Csak idő kérdése, hogy Oroszország mikor szenved végérvényesen vereséget.
5. A kínai elemzők úgy látják, hogy Oroszország már nem tudja megszabni, hogy mikor és hogyan záruljon le a háború.
6. A debilis immobilis borjaknak és román szutykoknak egy kis szórakoztató olvasnivaló, hogy ne mindig az ukázt olvassák moslékevés közben.
Maccska
@Peller Anikó: az a kérdés hogy mit nevezünk győzelemnek,vagy vereségnek.
csak úgy....
@Maccska: pld. te a szüleid számára egy vereség lehettél!
Peller Anikó
@Maccska: Neked például győzelem ha a leghülyébbeket, a legnyomorultabbakat, legkiszolgáltatottabbakat sikerül lopott médiával horribilis mennyiségű pénzeszközt beleölve megbolondítani. Erre vagytok büszkék, azért a kis fizetésetekért eladnátok az anyátokat is szar emberek, miközben a geci gazdátok az igéretéhez híven tönkreteszi az országot.

Akkora mennyiségú pénzt ölt bele a kamupányába amit két Bokroscsomaggal sem lehet kijavítani, miközben 3 Marshall segélynyi pénz veszítette el közvagyon jellegét, igyot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.