Qubit.  2022. június 7. Sz. Bíró Zoltán KÍNAI ELEMZŐK SZERINT ELKERÜLHETETLEN OROSZORSZÁG VÉGÉRVÉNYES VERESÉGE UKRAJNÁBANKínai elemzők azt állítják, hogy Moszkva a nyilvánvaló vereség felé tart Ukrajnában, derül ki a csak előfizetők számára elérhető moszkvai republic.ru összeállításából, ami…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy érdekes elemzés, igencsak pikáns gondolata

a világ számára csupán egy apró argumentum, de nekünk magyaroknak, még-inkább budapestieknek nagyon sokat elárul

A magyar-gyaur.blog „Kínai elemzők szerint Oroszország veresége elkerülhetetlen” című postja az ismert szakértő Sz. Bíró Zoltánnak a Qubit.-ban megjelent írását ismerteti.
A dolgozat kínai és orosz elemzők megállapításait ismerteti, ami igencsak érdekes, bár magam nem tudom megítélni a minőségüket. Azonban egy gondolat megragadott:
„A két kiváló orosz sinológus, Jevgenyij Verlin és Jerlan Zsurabajev által összegyűjtött anyag olyan kínai kül- és biztonságpolitikai szakértők, vezető Oroszország-kutatók – köztük a Fudan Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézete Oroszországgal és Közép-Ázsiával foglalkozó központja igazgatójának – véleményét adja közre, akik évek óta a legfelsőbb kínai vezetésnek adnak tanácsot. ”!
Ami ugye eredetileg a források megbízhatóságát volt hivatott jellemezni, de nekünk igen egyértelmű üzenet van: a nálunk világhírű Fundan egyetem és a kínai legfelesőbb vezetés szoros kapcsolatáról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.