Az amerikai kormány szerint orosz teherszállító hajók azzal próbálkozhatnak, hogy az orosz megszállás alá került ukrajnai területekről lopott gabonát értékesítsenek olyan afrikai országoknak, amelyek súlyos élelmiszer-ellátási gondokkal és drágulással néznek szembe a világpiacon éppen a háború nyomán kialakult gabonaellátási zavarok miatt. Nagy a kísértés, hogy ne nézzék az áru forrását, de nagy a kockázata is ennek.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Davaj csaszi!

két látszólag kevés hasonlóságot mutató cikk „közös” margójára

Viszonylag gyors egymásutánban került a két cikk a képernyőmre:
Egyfelől; az index.hu „OLAF-jelentés: Magyarország továbbra is élmezőnyben az uniós források szabálytalan felhasználása miatt” című írkodmánya, amiben a tövábbra is azt jelneti, hogy semmi javulás, s az élmezőny, hogy az egyik legdurvább az, ami hazánkban történik,
Majd később; a napi.hu „Újabb súlyos bűnnel vádolják az oroszokat”, mely arról számol be, hogy Putyinék nem csak élelmiszer válságot okoznak az ukrán gabona blokkolásával, de még el is lopják és a piacon szélhámoskodnak is vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.