Naponta 100-200 közé tehető az ukrán halálos áldozatok száma, de a sebesülteké is több százra rúg. Irtózatos veszteségeket szenvednek az ukránok, mostantól az oroszoknak játszik az idő Naponta 100-200 közé tehető az ukrán halálos áldozatok száma, de a sebesülteké is több százra rúg. 5 órája Szerző: Ferentzi András Megfordulni látszik a háború menete Ukrajnában. Az orosz vezetés februárban még gyors sikert szeretett volna elérni, de erről le kellett tenniük a heves ukrán ellenállásnak köszönhetően. Áprilistól kezdve Donbaszra helyeződött át a fő frontvonal, de itt sem sikerült az áhított május 9-i, győzelem napi ünnepségre látható eredményt felmutatni. Most már viszont nem is ez Moszkva fő célja, hanem éppen ellenkezőleg: egy elhúzódó háborúban teljesen felőrölni az ukrán sereget. Márpedig ez egyelőre úgy tűnik, bejön. A Guardian című brit lapnak magas rangú ukrán vezetők árulták el, hogy az ukrán hadsereg napi veszteségei megközelítik az ezret. Ez azt jelenti, hogy...

Forrás: vg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az USA fegyverszállítások kitartanak az utolsó ukránig...!
verőce21
Az USA fegyverszállítások kitartanak az utolsó ukránig...!
csak úgy....
@verőce21: valamikor a magyar is úgy volt ezzel,hogy inkább a dicsö halál mint az ellenség rabszolgájának lenni! -sokat felejtettetek azóta ,föleg becsületböl!
ti lassan rosszabbak a garasos ,kufár zsidóknál...,akiket elöszeretettel emlegetsz! :)
csak úgy....
@Shikari: ettöl biztosan megkönnyebbült! :) ö is csípi a buta ,balfax, talpnyalókat..
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:36
Majd akkor hajrázhatsz,amikor itt lesznek az oroszok,aztán az olyan hülyéket min te is viszik szibériába málenkij robotra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.