Különös, hogy épp egy totalitárius diktatúra vezetője az, aki egyetért az offenzívával.

Megvan Putyin első szövetségese: Kim Dzsongun támogatja a háborútSTR / KCNA VIA KNS / AFP

Egy megbízható szövetségese már biztosan van Vlagyimir Putyinnak, mégpedig a totalitárius kommunista Észak-Korea – legalábbis annak vezetője biztosan. A The New York Times szerint ugyanis az ország teljhatalmú vezetője, Kim Dzsongun biztosította is támogatásáról az orosz elnököt – írja a Népszava.hu.

Ezzel Kim Dzsongun nagy tiszteletet vívhat ki magának a Kremlben,

ugyanis megelőzte az ország összes többi szövetségesét, akik eddig mind a háború ellen foglaltak állást. Érdemes megemlíteni, hogy már márciusban is Észak-Korea volt az egyike annak az öt országnak, amelyik ellene szavazott az orosz agressziót elítélő ENSZ-határozatnak.

Észak-Korea egyébként cseppet sem figyelmen kívül hagyható katonai tényező. Bár a diktátor korábban maga is elismerte, hogy éhínség tombol az országban, ennek ellenére a phenjani vezetés rendszeresen foglalatoskodik interkontinentális ballisztikus rakéták lövöldözésével.

Forrás: népszava.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Gratulálok putyin elvtársnak, hogy egy ilyen , a világ által méltán elismert, és számon tartott szövetségesre tett szert.

És ehhez is gratula!!!
"Az oroszok újraindították a Lada gyártását az AvtoVAZ togliatti gyárában, miután a korábbi tulajdonos a Renault március 5-én felfüggesztette működését, majd május elején egy rubelért eladta eszközeit az orosz államnak.

Az oroszok nem sokkal később bejelentették, hogy hatóságilag engedélyezték az Euro 0-s besorolású autók gyártását is, valamint a légzsákok, a blokkolásgátló-rendszer (ABS) és dinamikus menetstabilizáló-rendszer (ESP) nélküli autók gyártását, amely termékek a szankciók miatt nem állnak rendelkezésre.

A gyors intézkedésnek köszönhetően már le is gördültek a leegyszerűsített modellek első példányai a legnagyobb orosz autógyárban. A legolcsóbb új Lada Granta Classic’22 modell mindenesetre leginkább a szovjet időket idéző modellként értelmezhető. Lényegében minden korszerű elektronikus összetevőt nélkülöz: nincs benne ABS, ESP, légzsák, előfeszített biztonsági öv, még rádió sem."
jesz
hmmm...az én első Zsigulimban sem volt semmi...akkor fel sem tűnt a hiányuk...
Németh István
Nagyon nagy tévedésben vannak az elvtársak, azok az elvtársak akik szövetkeztek a nagy orosz birodalom trianonhoz hasonló feldarabolására! Ugyan is Kim Dzsongi nem a háborút támogatja hanem az usa aljas agresszor jelenlétét nem kívánja elviselni! Békét akarna, de sajnos az usa és a nyalósai mint az eu vezetés, a brittek a béke-zászló lengetése alatt egyrészt (jelenleg) Európán és ukrajnán a gyarmatosító taktikát gyakorolnak SIMA HÁBORÚS BŰNÖSKÉNT! No ez azért is nem teszik a Dzsonginak, mert ha az usa hegemónia erősödik akkor bizony az ázsiai félteke egyre nagyobb veszélybe kerül, persze ezt tudja; kína, india, azért az iráni, az un. arab félteke is - aztán a nigrókat sem kéne kihagyni a forgalomból!
Lehet. hogy időszerűvé válik az orosz és a koreai nagy hatótávolságú hipper-szónikus sajátos robbanó fejjel ellátott fegyverarzenál versenyeztetése!!!??? @Toller Béla: @Néro2: @kereső: @csak úgy...: Azért már kezdtek összejönni !
division
@Németh István: Igazad van Pityu, de akkor miért nem mész ki Észak-Koreába lakni? Biztosan tárt karokkal fogadnának, jó kis cellák vannak ám ott...A rendszerváltás óta Fidesz párti ember vagyok, azaz az voltam egészen 2018 - ig, mégsem mondtam ekkora baromságokat soha mint te.
Németh István
@division: Hi-hi-hi! Voltam arra fele is! De elmondom neked, hogy két dologról beszélünk! egyik az, hogy a Dzsongi felfedezte az igazságot - az usa aljas taktikájának lényegét; hogy mint említettem; maga alá gyűrjön minden lehetséges népet, területet, a másik, hogy a saját népét úgy irányítja ahogy azt a nép hagyja. Nyilván jó, nekik a helyzet, de legalábbis elfogadják azt ami van, különben tennének a váltózásért! - Tudod minden életképes egység (élőlény) kifejlődik és megérik egyszer, aztán ha elhullik is az élet folytatódik tovább!
A baromságok mondása, pedig egy sajátos, de fenemód könnyen valósággá válható oldala annak a moslék világpolitikának amelyet sajnos az értelmesebb lények ha látnak is, de bénák és nem tesznek ellene!
Persze, hogy értsd is amit mondtam > a jelen usa, Eu. vezetés az ukrán aljas nyerészkedő puccsistával együtt megérett a likvidálásra! Akkor béke lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.