A Guardian tudósítása is beszámolt a jól hallható skandálásról, ami a magyar himnusz kezdésekor felhangzott angol részről. A wolverhamptoni stadion közönségének jelentős része azt skandálta a magyar himnusz alatt, hogy “You racist bastards, we know what you are”, nagyjából, hogy „Rasszista barmok, tudjuk, hogy azok vagytok”. A gesztus egyértelműen az 1–0-ás magyar győzelemmel végződött szombati Magyarország–Anglia válogatott futballmeccs kezdőrúgása előtt féltérdre ereszkedő angol csapat kapcsán mutatott füttykoncertre és pfujolásra reakció, mindamellett, hogy az angol szurkolók körében korántsem ritka, hogy kifütyülik az ellenfelet a himnusza alatt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@percsi: @division: Meglepően jók voltak a magyarok, és meglepően gyengék az angolok.
Viszont ennek a teljesítménynek semmi köze a fociba ölt, illetve onnan ellopott súlyos milliárdoknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
percsi
Mindenkit szégyenbe hoztak ezek a paraziták!
Nagyon sok magyart ér még kellemetlen eset a nyár folyamán.
division
@percsi: Azért jól megadták a fiúk a méregdrága játékosokból álló angoloknak. Így megverni bármelyik csapatot nem kis dolog, de pont a nagy angolokat...A meccs végén a sok köztudottan paraszt angol szurkolók már kínjukban csak a saját csapatukat tudták kifütyülni.
percsi
@division: Végre, valami jó is történik, már ideje volt, hisz rengeteg pénz úszott el az elmúlt 12 évben focira, úgy, hogy labdába sem rúgtak a játékosok. Teljesítmény nélküli többmilliós fizu csak nálunk lehetséges.
De ettől sajnos a magyar népet továbbra is utálni fogják a világ minden táján, és ezt köszönhetjük annak a 2-3 fitynek, akik nem a saját farkukkal verik a csalánt. És persze a paraszt magyar szurkolóknak, akik gyerekeket használtak fel, tanítanak sportszerűtlen viselkedésre. Nem kell a bezzeg az angolok... szöveg, mert követni-utánozni sem kell őket!
justhpeter
Nálunk a verekedés is úgy kezdődik, hogy visszaütnek. Vagy saját magunknak is hazudunk.
division
@percsi: Persze, ettől még nyilván nem lesz kisebb az infláció, csak jó volt látni, hogy talán változik valami a fociban az utóbbi időben.
Málna
@division: Aki nem tud örülni soha semminek, annak ezt hiába magyarázod...
Aki Én
@percsi: @division: Meglepően jók voltak a magyarok, és meglepően gyengék az angolok.
Viszont ennek a teljesítménynek semmi köze a fociba ölt, illetve onnan ellopott súlyos milliárdoknak.
jesz
a fütyülő angoloknak nem ártana megnézni Angola fővárosában a rabszolgaság múzeumát...ez az angolok gazemberségét, vérszomját mutatja be, hogyan bántak a négerekkel a saját hazájukban..és ez csak egy, a sok borzalom közül. Indiai uralmuk alatt mindenkit megöltak, aki ellenállt a gyarmatosításnak..

A távolkeleti rémuralmukról nem is beszélve...
Ez a sok fütyülő fasz a rasszista, mert mi igenis szeretjük a cigányainkat...
division
@Aki Én: Nem is azt nézem ilyenkor, hanem hogy csak van valami ezekben a fiúkban, ha így is tudnak focizni.
Aki Én
@division: Azt hiszem Rossi kihozta belőlük a legjobbat. Egy-két siker meg csak plusz muníció.
fergeteg
Sgl te büdös hazaáruló szarláda.
Te leszel a következő. Figyelünk faszikám ! Sötétbe ne nagyon közlekedj.
division
@durbincs: Te viszont állandóan itt vagy, és ontod a primitív beszólásaidat. Én bárkivel beszélek, nem pártfüggő a dolog nálam. Veled is társalognék, de ez nem az én szintem.
division
@Aki Én: Valószínű, persze tegyük azért hozzá, ez nem VB. Ott szeretném majd végre látni ezt a teljesítményt.
division
@durbincs: Defektes az te vagy barátom. Mire vitted az életben? Bérkommentelés? Az nem sok. Egy Fidesz párti embernek nem kell feltétlenül hülyének is lennie.
percsi
@division: "csak jó volt látni, hogy talán változik valami a fociban az utóbbi időben."
Egyértelmű, minden magyar sikernek örül az ember.
T-Boly
@percsi: Én a rövidebb várólistáknak jobban tudnék örülni.
Csípőrotézis: legalább 3 év !
De most,hogy orbánnak több lett a fizetése így már jobban érzem magam. Nem értem,miért nem emelték meg rendesen,legalább 8-10 millióra. Nem tudom miért sajnálják tőle. Hiszen várható az árstop vége és félő,hogy megint nem lesz megtakarítása.
percsi
@KisTehen: "talán még igazad is lenne, ha az uefa büntetné az angol szurkolókat emiatt ... de nem fogja ... na vajon miért nem?"
Engem az érdekel, hogy mi magyarok hogyan viselkedünk, ne fokozzuk már az irántunk érzett utálatot.
division
@durbincs: Csődtömeg? Most magadról beszélsz?
T-Boly
@percsi: Atyavilááááááááááááááááááág ! Most már ennek a győzelemnek a fényében jogosan lehet fuvarozni még több milliárdokat a foci világába,mert a kedves vezető hobbija "megérdemli " !
Most már fel lehet emelni a fizetésüket a vérszívó falábúaknak 10-20 millióra havonta. Aztán a kövér fizetését kell felemelni 20-25 millióra,majd a miniszterelnökét 30-40 re
Miért is ne ? Hiszen most jól megy az országnak. Infláció nuku. Dőzsölnek a közmunkások,a nyuggerek. Még csak 670 ft egy kiló fehér kenyér,Heti 100 ft al nő a tej ára...Soroljam?
Nem sorolom. Örülök ,hogy az infláció elszabadult !
Bízok benne,hogy a durva áremelések nem szűnnek meg. Annak külön örülök,hogy a kormány nem csökkenti le a 27% os ÁFÁ -t . Ha szerencsénk van,akkor az infláció eléri majd a 25-45 % ot
Tetszettek volna gondolkodni április 3 án !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.