Az orosz erők egyre több nyugati fegyverszállítmányt semmisítenek meg, amivel még nehezebb helyzetbe hozzák az ukránokat.

NATO-fegyverekkel megrakott ukrán raktárat semmisített meg az orosz hadsereg

Fotó: wikipedia

Az elmúlt napokban Ukrajna ismét egyre többször kért nehézfegyvereket a Nyugattól, miután nehéz helyzetben vannak az orosz túlerővel szemben. Ha csak a tüzérséget nézzük, akkor Oroszország legalább tízszeres túlerővel rendelkezik, ami több mint jelentős különbség – írja a Liner.

A The Guardian az orosz védelmi minisztériumra hivatkozva azt írja, az orosz erők az elmúlt 24 órában többek között egy olyan lőszerraktárat is megsemmisített, amiben NATO-tagok által biztosított fegyverek voltak, köztük 155 mm-es M777-es howitzerekkel.

Ez pedig újabb súlyos veszteség Ukrajna neve mellett, hiszen többek között ezekből a lövegekből is sokkal többre lenne szükségük. Emellett az ukrán légierő repülőgép-felszerelését is felrobbantották a voznyeszenszki katonai repülőtéren.

Címlapkép: wikipedia

Forrás: Liner
Fotó: wikipedia

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@kereső: @kereső: Csak mert maga nem éppen a legélesebb kés a fijokba ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: az origo mióta "liberális"??, Egy hazug portál lett- normális ember messzire elkerüli a lassacskán vadhajtásokéhoz hasonló szinvonaltalanságot.
kereső
@Maccska: Na, ja. Mert az origo fegyverraktárat irt- orosz közlés alapján, a "szabadeurópa" meg a kiküldött ujságirója által a helyszinről küldött beszámoló alapján irta, hogy nem fegyver-hanem gabona. Bár, mostanság már a gabona is fegyver az orosz cár kezében.
KisTehen
@kereső: hol van itt origó? ez propeller
kereső
@KisTehen: Menj a susnyásba legelni boci, a propi az origo cikkét vette át.
durbincs
@kereső: @kereső: Csak mert maga nem éppen a legélesebb kés a fijokba ?
durbincs
@kereső: @kereső: Biztos maguk is benne vannak nyakig ebben a zsiros biztositási csalásban ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.