Beszámolt a tapasztalatairól az egyik magyar majomhimlős beteg. „Sándor” – ugyanis a személy a neve megváltoztatását kérte – elmondta, hogyegy berlini nyaraláson vett részt, ahol több Beszámolt a tapasztalatairól az egyik magyar majomhimlős beteg. „Sándor” – ugyanis a személy a neve megváltoztatását kérte – elmondta, hogy egy berlini nyaraláson vett részt, ahol több résztvevővel is testi kontaktusba lépett. Az egyik partnere szólt neki, hogy majomhimlős, és hogy nézesse meg magát ő is. Bár az a közvélekedés, hogy elsősorban melegek, vagyis köztünk terjed a himlő, de az igazság az, hogy bárki elkaphatja: azok a legveszélyeztetettebbek, akik gyakran váltogatják a partnerüket” – mondta „Sándor”.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@durbincs: Kérdezd meg Sz. Jóska bátyádat, ő biztos tudja.
Macskaszem
@durbincs: Kérdezd meg Sz. Jóska bátyádat, ő biztos tudja.
nezelodo
@durbincs: Szegénykém, hogy milyen veszélynek teszed ki magad! Nem kellene közéjük járni örömködni, veszélyesek a buzik, a pedofilok, asszonyverők drogosok! Képzeld ha a feleségének néz valaki és reccsen az álkapcsod, az nem valami jó!
Sámannus
Ugyan hány fideszbuzi jut erre a sosra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.